Close
  Preferences
  Pretraga

  Torba za fotoaparat Lowepro Adventura SH 160 III torba (crna)

  Torba za fotoaparat Lowepro Adventura SH 160 III torba (crna)
  Proizvođač:Lowepro
  Jedinstvena šifra artikla:56605
  Dostupnost:Na stanju
  109,00 KM

  Image 1

  Adventure SH 160 III

  Lowepro-ova popularna Adventura kolekcija je ažurirana Lowepro Green linijom , što znači da je sada napravljena od reciklirane i obojene tkanine !

  Potpuno nova Adventura III uvijek je spremna gdje god da vas odvede vaša sljedeća avantura , pružajući zaštitu u kompaktnom pakovanju.

  SH 160 uključuje 84% recikliranih i obojenih tkanina , kako bi se smanjilo rasipanje vode i negativan utjecaj na okoliš. Ovaj postotak se sastoji od 62% recikliranih tkanina – uključujući sve tkanine, trake, vezice, rajsferšlus trake, gajtane i mrežice i 22% tkanina obojenih otopinom koje se koriste za izradu svake torbe, dok je crna praktična za sve vaše potrebe za fotografiranje na otvorenom . Adventura SH 160 III je dizajniran za DSLR ili fotoaparate bez ogledala sa objektivima, kao što je Sony Alpha 7 serija, sa prostorom za 2-4 dodatna sočiva, unutrašnjim džepovima za memorijske kartice i spoljašnjim bočnim proširivim mrežastim džepom za ostale dodatke za fotoaparate. Također ima ugrađenu omču za kaiš i podesivi remen za nošenje tako da se može nositi ili nositi s lakoćom. (Ovaj rezultat Green Line se mjeri u skladu sa standardom GRI 301-2, kao postotak recikliranog/obojenog pređe koja se koristi, u poređenju sa ukupnom težinom pređe.)

  SH 160 pruža robusnu zaštitu za fotoaparat i objektive , može se pohranjuju se u većim torbama ili se nose preko odvojivog/podesivog remena za ramena s neklizajućim zakrpom. Uključena je integrirana omča za kaiš i izdržljiva, prilagođena oblikovana baza bez PVC-a štiti vašu opremu od vlage, abrazije i udara .