Close
  Preferences
  Pretraga

  O nama

  Genelec d.o.o.

  Genelec d.o.o. osnovan je 1989.god. kao jedno od prvih privatnih preduzeća u BiH. Danas je Genelec jedna od vodećih firmi u sektoru informacionih tehnologija sa ukupno 55 zaposlenih i devet maloprodajnih objekata širom Bosne i Hercegovine.

  Mreža partnera

  Mreža partnera u čitavoj BiH kao i partnera u cijelom svijetu su garancija da će Genelec i u budućnosti imati svoje mjesto u informatičkom sektoru. Posjedujemo svoj servis sa educiranim osobljem što omogućava brzo rješavanje svih eventualnih problema sa kojima se kupci susreću. 2000-te godine pokrenuli smo jedan od prvih WEB-shopova na ovim prostorima kako bi našim kupcima omogućili jednostavniju kupovinu robe.

  Brendovi

  Brendovi velikih svjetskih proizvođača informatičke opreme zastupljeni su u našim maloprodajama, neki od njih su: Mediacom, Sapphire, HP, G.Skill, Samsung, Xiaomi, Huawei, Apple, Asus, Canon, Dell, Lenovo, Epson, GoPro, Intel, AMD, Kingston, LG, Logitech, Microsoft, Panasonic, Razer, Sharkoon, Toshiba, Xerox itd, a broj i kvaliteta tih distribucijskih kanala se konstantno povećava.

  1.800 m2

  Firma Genelec posjeduje vlastiti prostor za rad površine 1.800m2 u kome su smještene kancelarije, servis i magacin.