Close
  Preferences
  Pretraga

  Uslovi kupovine

  Kako kupovati ?

  Pregledajte našu ponudu. Možete pregledati grupe produkata ili klikom na naziv/sliku pogledati detaljne karakteristike i opis artikla.
  Kupuje se na slijedeći način:

  Ukoliko kupujete prvi put, potrebno je da izvršite registraciju, i upišete Vaše podatke (adresa i kontakt telefon)

  • ODABERITE ARTIKAL KOJI ŽELITE KUPITI I KLIKNITE NA LINK KUPI

   Na taj način ste kupljeni artikal dodali u VAŠU KORPU i možete nastaviti kupovinu ostalih artikala na našoj stranici ili ići na korake za završetak kupovine.

  • MOJA KORPA - KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE

   Klikom na link "MOJA KORPA" otvoriti će Vam se Vaša korpa sa svim artiklima koje ste odabrali gdje možete izbrisati neke ili sve stavke narudžbe, nastaviti još kupovati ukoliko niste završili narudžbu ili ići na "NARUČI" čime idete na slijedeći korak prema završetku narudžbe.

  • ADRESA ZA RAČUN - KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE

   Unos adrese na koju se dostavlja račun za kupljenu robu, Ovdje možete odabrati adresu za račun iz adresara ili unijeti novu adresu.

  • ADRESA ZA DOSTAVE ROBE - KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE

   Unos adrese na koju se dostavlja kupljena roba. Ovdje možete odabrati adresu za račun iz adresara ili unijeti novu adresu.

  • NAČIN DOSTAVE - KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE

   - Preuzimanje u našoj prodavnici (0,00 KM) - Robu ćete preuzeti u našoj prodavnici
   - Dostava (11,70 KM) - Dostava se vrši brzom poštom

  • INFORMACIJE O PLAĆANJU - KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE

   u slučaju da naručite robu, naš prodavac će Vas kontaktirati telefonom, da potvrdi narudžbu i dogovori način plaćanja (putem banke, pouzećem (po preuzimanju), ...)

  • INFORMACIJE O PLAĆANJU - KORAK PREMA ZAVRŠETKU KUPOVINE/NARUDŽBE

   na potvrdi narudžbe možete vidjeti:
   - adresu za dostavu računa i adresu za dostavu robe
   - kompletnu listu robe koju ste stavili u Vašu narudžbu sa cijenama

  • Ukoliko Vam narudžba odgovara potrebno je da kliknete na link "POTVRDI" čime ste potvrdili Vašu narudžbu i ista će biti odmah procesuirana.

   Nakon što roba za Vas bude izdvojena biti će te kontaktirani od strane uposlenika Genelec-a putem telefona da bi istu narudžbu usmeno potvrdili.

  Uobičajeni rok isporuke je do 1-2 radna dana po potvrdi narudžbe. Ako robu trenutno nemamo na skladištu, rok isporuke ćemo dogovoriti telefonom, a ako Vam rok ne bude odgovarao možete odustati od dijela ili od cjelokupne narudžbe. Odustajanje od narudžbe mimo gornjih uvjeta, a pošto je narudžba potvrđena telefonski ili e-mailom, povlači trošak od 10 % vrijednosti narudžbe zbog nastalih troškova.

  Za narudžbu robe osobe moraju biti starije od 18 godina i prihvatiti isporuku isključivo u Bosni i Hercegovini. U slučaju promjene cijene, krivo iskazane cijene ili sl. zadržavamo pravo promjeniti cijenu, te Vas o tome obavijestiti, a Vi imate pravo odustati od narudžbe. Uvijek imamo pravo odbiti narudžbu ukoliko je bila iskazana netačna cijena ili se cijena promijenila. Slike i opisi artikala na www.genelec.ba su preuzeti sa stranica proizvođača i ne moraju odgovarati stvarnom opisu ili izgledu artikla. Ne odgovaramo za tehničke opise i slike proizvoda. Detaljni opis možete naći na WEB-stranici proizvođača. Neki proizvodi zavise od stanja u skladištu ovlaštenih distributera i mogu biti povučeni u bilo koje vrijeme. Ne odgovaramo za bilo kakve štete u slučaju da ne možemo isporučiti ponuđene proizvode. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.

  Prije isporuke svaku narudžbu provjeravamo telefonskim putem i kupca obavještavamo o okvirnom terminu isporuke. Stoga Vas molimo da obavezno ostavite kontakt telefon. Ukoliko naručeni artikal trenutno nije raspoloživ obavijestit ćemo Vas o sljedećem mogućem terminu isporuke.

  Prijevoz i dostava se plaća posebno, odnosno nije uključeno u cijenu artikla. U slučaju da kupac robu preuzima u poslovnicama Geneleca (molimo Vas da nas obavijestite gdje biste preuzeli robu i u kojem terminu) trošak dostave se NE naplaćuje. Troškovi dostave na adresu će biti jasno nazkačeni prilikom zaključivanja narudžbe. Informativno - neovisno od količine naručene robe, cijena dostave je 11,70 KM.

  Molimo Vas da primarno koristite E-mail - prodaja@genelec.ba.
  Naš telefon/faks (035) 366-911.
  Adresa: GENELEC DOO, STUPINE B14, 75000 Tuzla.

  Uplate se vrše na sljedeće račune:

  • RAIFFEISEN BANK D.D. - 161 025 000 004 0011
  • UNICREDIT BANK D.D. - 338 300 226 172 7582
  • HYPO ALPE-ADRA-BANK D.D. - 306 046 000 070 9017
  • NLB TUZLANSKA BANK D.D. - 132 100 013 901 0126
  • INTESASANPAOLO BANK D.D. - 154 400 200 001 4592