Close
  Preferences
  Pretraga

  Torba za fotoaparat Lowepro Adventura SH 140 III (crna)

  Torba za fotoaparat Lowepro Adventura SH 140 III (crna)
  Proizvođač:Lowepro
  Jedinstvena šifra artikla:56604
  Dostupnost:Na stanju
  99,00 KM

  Image 1

  Adventure SH 140 III

  Lowepro-ova popularna Adventura kolekcija je ažurirana Lowepro Green linijom , što znači da je sada napravljena od reciklirane i obojene tkanine !

  Potpuno nova Adventura III uvijek je spremna gdje god da vas odvede vaša sljedeća avantura , pružajući zaštitu u kompaktnom pakovanju.

  SH 140 uključuje 84% recikliranih i obojenih tkanina , kako bi se smanjilo rasipanje vode i negativan utjecaj na okoliš. Ovaj postotak se sastoji od 64% recikliranih tkanina – uključujući sve tkanine, trake, vezice, rajsferšlus trake, gajtane i mrežice i 20% tkanina obojenih rastvorom koji se koriste za izradu svake torbe. Adventura SH 140 III savršeno je dizajniran za fotoaparate bez ogledala sa senzorom za usjev i sa 2 do 4 dodatna sočiva, kao što su Fujifilm XT200, Canon M50 MII, EOS R10 ili Nikon Z50. Njegovi unutrašnji džepovi su odlični za nošenje memorijskih kartica, a vanjski proširivi mrežasti džepovi savršeni su za male dodatke za fotoaparate i druge komplete. Ova torba je praktična i savršena za boravak na otvorenom sa izdržljivom, prilagođenom oblikovanom bazom bez PVC-a koja štiti od vlage i abrazije, a istovremeno je ekološki prihvatljiva. (Ovaj rezultat Green Line se mjeri u skladu sa standardom GRI 301-2, kao postotak recikliranog/obojenog pređe koja se koristi, u poređenju sa ukupnom težinom pređe.)

  SH 140 pruža robusnu zaštitu za fotoaparat i objektive , može se pohranjuju se u većim torbama ili se nose preko odvojivog/podesivog remena za ramena s neklizajućim zakrpom. Uključena je integrirana omča za kaiš i izdržljiva, prilagođena oblikovana baza bez PVC-a štiti vašu opremu od vlage, abrazije i udara