Close
  Preferences
  Pretraga

  TESLA TV 55E635BUS UHD ANDROID DVB-T/T2/C/S/S2 CI HDMI USB 55E635SUS

  Proizvođač:Tesla
  Jedinstvena šifra artikla:57742
  Dostupnost:Na stanju
  AKCIJA: 699,00 KM
  REDOVNA CIJENA: 735,80 KM

  Dijagonala Ekrana55''
  Rezolucija Ekrana4K Ultra HD (3840 x 2160)
  Vrsta EkranaLED
  SmartAndroid TV
  3DNe
  ZakrivljenostRavni
  Konektori3x HDMI / 2x USB
  TunerDVB-T2/T/C/S2/S
  Akcijske cijene odnose za gotovinsko plaćanje, jednokratno kartično plaćanje i žiralno plaćanje.
  Slike na stranici su simbolične i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.
  tesla info

  Ultimativno Google TV™ iskustvo

  Google TV je najnovija verzija Android TV operativnog sistema, specijalno dizajnirana za vrhunski TV ugođaj. Posebno je zanimljiva onima koji uživaju u striming platformama, jer može da grupiše sadržaj sa više njih, i organizuje ih u skladu sa temama i žanrovima. Osim toga, funkcija preporuka na osnovu prethodnih izbora čini pronalaženje sljedeće omiljene serije ili filma još lakšim!

  Unapređene boje i kontrast

  UHD modeli iz ove serije mogu se pohvaliti HDR i HLG podrškom, a HD i FHD modeli Dynamic Color Boost opcijom. Osim toga, novi Tesla TV ima i opciju „eye comfort“, koja čuva oči od negativnih uticaja – a za sjajan kontrast i još bolju sliku zadužena je funkcija lokalne kontrole kontrasta, koja pravi veću razliku između crnih i tamnih dijelova slike.

  tesla info

  Za klasu bolji zvuk

  Audio pojačala D klase, u kombinaciji sa odličnim BOX zvučnicima, daju ovoj seriji televizora nevjerovatan zvuk - kako na manjim, tako i na većim dijagonalama. UHD modeli idu i za klasu više, sa većim zvučnicima i podrškom za DTS Studio Sound.

  Ugrađeni Chromecast

  Tesla korisnicima već dobro poznata funkcija , Google Chromecast, omogućuje zadavanje komandi TV uređaju sa telefona, i puštanje sadržaja na velikom ekranu. Televizor direktno preuzima sadržaj sa interneta, bez uticaja na bateriju telefona i ostale funkcije. Koristeći Google TV™ ili Google Home aplikaciju, svoj TV možete kontrolisati i sa mobilnog uređaja!

  tesla info

  Google Assistant

  Google Assistant vam omogućuje da koristeći glasovne komande pronađete omiljeni film ili seriju, otvorite aplikacije, pustite muziku, i upravljate kako televizorom, tako i drugim pametnim uređajima u kući. Ovu opciju možete koristiti i da „pitate“ Google za filmske ili serijske preporuke, kako biste još lakše uživali u novim sadržajima!

  tesla info

  Prepoznatljiv kvalitet

  Dokazani Tesla kvalitet izrade posebno dolazi do izražaja u ovoj seriji televizora, sa vrhunskim materijalima i sjajnom završnom obradom. Kako bismo svojim korisnicima ponudili odličnu sliku, koristili smo panele renomiranih svjetskih proizvođača, u kombinaciji sa najsavremenijim tehnologijama. Wi-Fi 5GHz svim modelima iz ove serije obezbijeđuje bržu i stabilniju konekciju.