Close
  Preferences
  Pretraga

  TESLA TV 32M335BHS HD SMART -OS VIDA, EON, Netflix, Hotel mode

  Proizvođač:Tesla
  Jedinstvena šifra artikla:57027
  Dostupnost:Na stanju
  AKCIJA: 249,00 KM
  REDOVNA CIJENA: 262,10 KM
  NAPOMENA: Akcijske cijene odnose za gotovinsko plaćanje , jednokratno kartično plaćanje i žiralno plaćanje

  Dijagonala Ekrana32''
  Rezolucija Ekrana720p HD Ready (1366 x 768)
  Vrsta EkranaLED
  Konektori3x HDMI / 2x USB / LAN / Wi-Fi / Cl slot
  Osvježenje60Hz
  TunerDVB-T2/T/C/S2/S
  SmartVidaa
  3DNe
  ZakrivljenostRavni
  Image 1

  BRZA AKCIJA, TRENUTNE REAKCIJE

  Želite li televizor koji trenutno reagira na svaku vašu naredbu? Sjajan hardver i nevjerovatna VIDAA OS optimizacija čine ovaj Teslin model izuzetno brzim: aplikacije rade glatko, bez grešaka ili kvarova, dok prebacivanje između njih traje samo nekoliko sekundi. Uživajte u odličnim performansama uz brze i jednostavne postavke zvuka i slike u bilo kojoj aplikaciji.

  Image 2

  UŽIVANJE PO MERI

  Personalizacija bi lako mogla biti drugo ime za ovaj Teslin model. Učinite početni ekran svojim i prilagodite ga svim svojim potrebama – za savršeno uživanje u omiljenim TV sadržajima. Lako preuredite ikone i aplikacije, izbrišite one koje vam nisu potrebne i dodajte one koje želite: također možete dodati svoje omiljene TV kanale na početni ekran i pristupiti im u bilo koje vrijeme samo jednim klikom.

  Image 3

  KLIK UDALJEN OD SVEGA

  Ako tražite TV sa odličnim karakteristikama i bez komplikacija, VIDAA OS model bi mogao biti pravo rješenje. Postavke, pretraživanje i skeniranje kanala, instalacija aplikacija – svim funkcijama se može pristupiti vrlo brzo, a koraci su intuitivni i logični. Također, ovaj model je odličan za one koji uživaju u tradicionalnim TV kanalima, ali i dalje vole da koriste popularne sadržajne aplikacije i platforme.

  Image 4

  ZAKLJUČAJTE APLIKACIJE, OPCIJE ILI PORTOVE

  Hotelski režim je posebno koristan za vlasnike hotela ili apartmana, ali i roditelje sa malom decom. Ova funkcija vam omogućava da zaključate određene aplikacije, opcije, ulaze ili čak portove na uređaju: na primjer, možete zaključati HDMI priključak, tako da djeca ili gosti hotela ne mogu spojiti konzolu za igru ​​bez vašeg znanja. Takođe možete definisati i „zaključati“ različite postavke zvuka ili slike.

  Image 5

  ZA RECENZIJE SA PET ZVJEZDICA

  Tesla VIDAA OS model je odličan izbor za one koji se bave ugostiteljstvom, misleći na svaki detalj. Sa funkcijom prikaza informacija o hotelu, možete odabrati fotografiju ili pozdravnu poruku za dobrodošlicu svojim gostima na ekranu - dodajući vrhunski prvi utisak! Opcija web stranice info hotela vam omogućava da postavite svoju poslovnu web stranicu, sa svim korisnim informacijama, da se pojavi čim gosti uključe TV.

  Image 6

  APLIKACIJE I DODATNE FUNKCIJE

  Ovaj TV podržava većinu popularnih aplikacija: Netflix, Amazon Prime, Disney+, Deezer, YouTube, YouTube Kids, EON TV… Uživajte u Miracast funkciji, koja vam omogućava da “prebacite” sliku sa telefona ili računara na veliki ekran, opcije jednostavne pretrage sa ekranskom tastaturom, kao i sve mogućnosti zvanične mobilne aplikacije - koju možete koristiti i za upravljanje uređajem.