Close
  Preferences
  Pretraga

  Samsung Galaxy Watch6 40mm BT Graphite SM-R930NZKAEUC

  Samsung Galaxy Watch6 40mm BT Graphite SM-R930NZKAEUC
  Proizvođač:Samsung
  Jedinstvena šifra artikla:50918
  Dostupnost:Na stanju
  AKCIJA: 449,00 KM
  REDOVNA CIJENA: 499,00 KM

  Akcijske cijene odnose za gotovinsko plaćanje, jednokratno kartično plaćanje i žiralno plaćanje.
  Slike na stranici su simbolične i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.

  Samsung Galaxy Watch6 predstavlja vrhunski spoj tehnologije i stila koji će unaprijediti vaš svakodnevni život. Sa svojim elegantnim bež dizajnom, ovaj pametni sat ističe se kao modni dodatak uz istovremeno napredne funkcije.

  Njegov kristalno jasan Super AMOLED ekran veličine 40mm pruža vam živopisnu i oštru sliku, dok visoko kvalitetno kućište osigurava izdržljivost i zaštitu. Galaxy Watch6 nudi raznovrsne mogućnosti praćenja zdravlja, uključujući praćenje pulsa, praćenje sna i mjerenje nivoa stresa, pomažući vam da ostanete informisani o svom blagostanju.

  Sa podrškom za pametne notifikacije, možete lako ostati povezani s vašim pametnim telefonom, bez potrebe da ga vadite iz džepa ili torbe. Također, Galaxy Watch6 omogućava vam jednostavno upravljanje muzikom i kamerom na telefonu, čineći svakodnevne aktivnosti još praktičnijim.

  Ovaj pametni sat također je otporan na vodu i prašinu, što znači da ga možete nositi čak i tokom fizički zahtjevnih aktivnosti ili plivanja. Sa snažnim baterijskim vijekom, Galaxy Watch6 omogućava vam da se oslonite na njega tokom cijelog dana bez brige o punjenju.

  Uz Samsung Galaxy Watch6 dobivate spoj sofisticiranosti i funkcionalnosti na vašem zglobu, bilo da ste u pokretu, na poslu ili u slobodno vrijeme. Saznajte više o svom tijelu i svijetu oko sebe uz ovaj elegantni pametni sat.