Close
  Preferences
  Pretraga

  Xiaomi scooter 4 Ultra 70km domet, 10" DuraGel tocak amortizeri naprijed i nazad BHR5764GL

  Xiaomi scooter 4 Ultra 70km domet, 10" DuraGel tocak amortizeri naprijed i nazad BHR5764GL
  Proizvođač:XIAOMI
  Jedinstvena šifra artikla:57215
  Dostupnost:Na stanju
  AKCIJA: 1.999,00 KM
  REDOVNA CIJENA: 2.104,20 KM
  NAPOMENA: Akcijske cijene odnose za gotovinsko plaćanje , jednokratno kartično plaćanje i žiralno plaćanje

  TipE-Scooter
  BojaCrna
  OsvjetljenjeNaprijed i iza
  Veličina Gume10''
  Težinska idržljivostDo 120kg
  Maksimalna Brzina25km/h
  Max. Snaga Motora940W
  Baterija12000 mAh
  Kočioni sistemNaprijed: Doboš / Nazad: Doboš
  Image 1

  Glatka vožnja na bilo kom putu

  Dvostruki sistem oslanjanja (prednji i zadnji) efikasno smanjuje vibracije prilikom vožnje po neravnim putevima. Zato će čak i izlet kroz park ili van grada donijeti puno zadovoljstva i ostaviti samo ugodne utiske.

  Image 2

  Dugotrajne gume

  Električni skuter je opremljen 10-inčnim samoobnavljajućim Xiaomi DuraGel gumama sa gel punjenjem. Ako naiđete na oštar predmet prečnika manjeg od 3,5 mm, možete ga izvući bez straha od posljedica. Punilo nalik na žele brzo popravlja rupu, a sve što treba da uradite je da nastavite sa vožnjom.

  Image 3

  Snažna vožnja

  Moderni motor bez četkica Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra sa povećanom snagom od 940 W omogućava vam da postignete brzine do 25 km/h, kao i da se penjete uzbrdo pod nagibom do 25%. Više nećete obraćati pažnju na gradske gužve i uvijek ćete stići na odredište na vrijeme.

  Image 4

  Veliki domet

  Pri 100% napunjenosti, litijumska baterija kapaciteta 561,5 Wh obezbeđuje do 70 km autonomnog kretanja (tačni podaci zavise od brzine, težine korisnika i prirode površine puta). Za potpuno punjenje baterije potrebno je samo 6,5 sati.

  Image 5

  Četiri načina putovanja

  Pješački način rada od 5-6 km/h pogodan je za lagane šetnje i za početnike. U standardnom režimu, do 20 km/h, možete se šetati parkom ili stići do odredišta bez ekstremnih sportova. U sportskom režimu, skuter održava maksimalnu brzinu od 25 km/h, a u sport+ režimu maksimalna brzina se postiže za samo 4 sekunde.

  Image 6

  Lako. Trajno. Pouzdan

  Lagani okvir skutera za teške uslove rada napravljen je od legure aluminija korištenjem naprednih procesa zavarivanja kako bi se osigurala dodatna čvrstoća i pouzdanost. Električni skuter 4 Ultra može izdržati opterećenje do 120 kg. Viši, širi upravljač i veća površina palube pružaju udobnost pri vožnji pri bilo kojoj brzini i na bilo kojem putu.

  Image 7

  Kiša nije prepreka putovanju

  Stepen zaštite IP55 čini skuter otpornim na teške vremenske uslove. Scooter 4 Ultra se ne boji prašine i vlage i nećete morati da otkažete putovanje ako napolju počne da pada kiša.

  Image 8

  Sve je pod kontrolom

  Vlasnička Xiaomi Home/Mi Home aplikacija pomoći će vam u kontroli putovanja i statusa skutera. Moći ćete dobiti informacije o dometu koji vam je na raspolaganju, statusu baterije, podacima o putovanju, statistici i još mnogo toga.

  Image 9

  Svijetli reflektori

  LED zadnje svjetlo kao i veliko prednje svjetlo osiguravaju sigurnu vožnju noću. Podesite osvjetljenje u aplikaciji da osvijetlite cestu i zaštitite se u mraku.