Close
  Preferences
  Pretraga

  The Last of Us Part II Remastered PS5

  The Last of Us Part II Remastered PS5
  Proizvođač:Sony
  Jedinstvena šifra artikla:57666
  Dostupnost:Na stanju
  99,00 KM

  The Last of Us Part II Remastered PS5

  The Last of Us Part II Remastered PS5 je potpuno remasterizovano izdanje igre za PS5 konzole koja je osvojila više od 300 Game of the Year nagrada. Ponovo proživi ili prvi put uroni u emotivno putovanje Ellie i Abby, sada uz grafička poboljšanja i još mnogo toga novog i poboljšanog. Između ostalog, tu sada i novi načini igranja kao što je roguelike survival iskustvo No Return, te potpuna integracija bežičnog upravljača DualSense.

  Pet godina nakon opasnog putovanja postpandemijskim Sjedinjenim Američkim Državama, Ellie i Joel skrasili su se u gradu Jackson u državi Wyoming. Život u uspješnoj zajednici preživjelih donio im je mir i stabilnost, uprkos stalnoj prijetnji zaraženih i drugih preživjelih očajnika. Kad nasilni događaj poremeti taj mir, Ellie kreće na nemilosrdno putovanje kako bi izborila pravdu i pronašla utjehu.

  Ključne funkcije The Last of Us Part II Remastered

  Iskusi niz tehničkih poboljšanja zbog kojih je The Last of Us Part II Remastered najbolji način igranja Elliene i Abbyne legendarne priče.

  Poboljšanja za PS5

  Napravljen za PS5, The Last of Us Part II Remastered poboljšava originalnu PS4 igru onako kako prije nije bilo moguće. Vizuelne performanse sad uključuju 4K rezoluciju u Fidelity Mode, 1440p povećan na 4K u Performance Mode i opciju Unlocked Framerate za televizore koji podržavaju VRR. Igra sada ima i poboljšano vrijeme učitavanja koje ti omogućuje da se brže vratiš u akciju. Opisni zvuk i pretvaranje govora u vibracije novitet su u paketu funkcija pristupačnosti igre The Last of Us Part II Remastered.

  No Return – roguelike način preživljavanja

  Doživi pravu borbu u posve novom načinu igranja! Preživi što duže u svakom igranju dok se probijaš kroz niz nasumičnih okršaja s različitim neprijateljima na nezaboravnim lokacijama iz drugog dijela igre The Last of Us Part II, a koji kulminiraju u napetim borbama s bossovima.

  Jedinstveni modifikatori igranja nude ti nove i neočekivane izazove dok se boriš za uspjeh i preživljavanje, u nizu različitih okršaja. Igraj kao jedan od likova među kojima su nikad prije igrivi Dina, Jesse, Lev, Tommy i drugi, svaki s jedinstvenim osobinama i stilom igre. Napredujući otključavaj skinove za njih, koje ćeš koristiti u ovom načinu rada.

  Novi načini igranja

  Upusti se u omiljenu pustolovinu i saznaj kako je nastala originalna igra. Lost Levels ti omogućuju istraživanje ranih verzija tri nova nivoa kojih nije bilo u originalnoj igri The Last of Us Part II: Sewers, Jackson Party i Boar Hunt. Paralelno uz igranje uživaj u satima novih komentara developera o nastanku igre The Last of Us Part II.

  Istraži svoj muzički talenat uz Guitar Free Play s novim instrumentima, ili se oprobaj u novom Speedrun Mode pa objavi svoje najbolje rezultate. Snimaj nevjerovatne snimke u Photo Mode uz dinamičko osvjetljenje, Frame Forward i Gaze Direction, te nove opcije kadriranja i logotipa.

  The Last of Us Part II Remastered sadrži i potpuno nove skinove za lik i oružje koje igrači mogu koristiti za Ellie i Abby.

  Grafička poboljšanja i puna podrška bežičnog upravljača DualSense

  Prekrasan ali opasan svijet igre The Last of Us Part II Remastered oživljen je na nov način na konzoli PS5. Ova verzija ima i poboljšanu rezoluciju teksture, povećane udaljenosti detalja, bolji kvalitet sjena, brže uzorkovanje animacije itd. The Last of Us Part II Remastered takođe koristi sve mogućnosti dodirnih povratnih informacija i adaptivnih okidača bežičnog upravljača DualSense kako bi igrači u potpunosti doživjeli svako oružje i osjećali prisutnost u okruženju dok istražuju snježne planine Jacksona i kišom natopljene ulice Seattlea.

  Kako nadograditi

  Igrači koji su kupili The Last of Us Part II imaju opciju plaćanja dodatne naknade za nadogradnju na The Last of Us Part II Remastered. Nadogradnja, zajedno s lokalnim cijenama nadogradnje, dostupna je na PlayStation Store.

  Nadogradnje za disk kopije PS4 verzije igre The Last of Us Part II dostupne su samo ako imaš konzolu PlayStation 5 s disk pogonom. Vlasnici kopija diskova za PS4 moraju ih umetnuti u PS5 svaki put kada žele preuzeti ili igrati digitalnu verziju za PS5.