Close
  Preferences
  Pretraga

  TESLA TV 75" 75S635BUS UHD Google DVB-T/T2/C/S/S2 CI HDMI USB Google TV Google Assistant

  TESLA TV 75" 75S635BUS UHD Google DVB-T/T2/C/S/S2 CI HDMI USB Google TV Google Assistant
  Proizvođač:Tesla
  Jedinstvena šifra artikla:57667
  Dostupnost:Na stanju
  AKCIJA: 1.299,00 KM
  REDOVNA CIJENA: 1.367,35 KM
  NAPOMENA: Akcijske cijene odnose za gotovinsko plaćanje , jednokratno kartično plaćanje i žiralno plaćanje

  Dijagonala Ekrana75''
  Rezolucija Ekrana4K Ultra HD (3840 x 2160)
  Vrsta EkranaLED
  SmartAndroid TV
  3DNe
  ZakrivljenostRavni
  Konektori3x HDMI / 2x USB
  Osvježenje50Hz
  TunerDVB-T2/T/C/S2/S
  Image 1

  ULTIMATIVNO GOOGLE TV™ ISKUSTVO

  Google TV je najnovija verzija Android TV operativnog sistema, posebno dizajnirana za vrhunsko TV iskustvo. Posebno je zanimljiv za one koji uživaju u streaming platformama, jer može grupirati sadržaje iz više, te ih organizirati prema temama i žanrovima. Osim toga, funkcija preporuka zasnovana na prethodnim odabirima čini pronalaženje sljedeće omiljene serije ili filma još lakšim!

  Image 2

  POBOLJŠANE BOJE I KONTRAST

  UHD modeli iz ove serije imaju HDR i HLG podršku, a HD i FHD modeli imaju opciju Dynamic Color Boost. Osim toga, novi Tesla TV ima opciju "eye comfort" koja štiti oči od negativnih utjecaja - a za odličan kontrast i zaslužna je funkcija lokalne kontrole kontrasta, koja čini veću razliku između crnih i tamnih dijelova slike. jos bolja slika.

  Image 3

  BOLJI ZVUK ZA KLASU

  Audio pojačala klase D, u kombinaciji sa odličnim BOX zvučnicima, daju ovoj seriji televizora nevjerovatan zvuk - kako na manjim tako i na većim dijagonalama. UHD modeli idu još više, sa većim zvučnicima i podrškom za DTS Studio Sound.

  Image 4

  UGRAĐENI CHROMECAST

  Korisnici Tesle već imaju dobro poznatu funkciju, Google Chromecast, koja omogućava da se TV uređaju daju komande sa telefona, a sadržaj se može reproducirati na velikom ekranu. Televizor direktno preuzima sadržaj sa Interneta, bez uticaja na bateriju telefona i druge funkcije. Koristeći aplikaciju Google TV™ ili Google Home, također možete kontrolirati svoj TV sa svog mobilnog uređaja!

  Image 5

  GOOGLE ASSISTANT

  Google Assistant vam omogućava da koristite glasovne komande da pronađete omiljeni film ili seriju, otvorite aplikacije, pustite muziku i kontrolišete i TV i druge pametne uređaje u domu. Ovu opciju možete koristiti i da "tražite" od Googlea preporuke za filmove ili serije, kako biste još lakše uživali u novom sadržaju!

  Image 6

  PREPOZNATLJIV KVALITET

  Dokazani Teslin kvalitet izrade posebno dolazi do izražaja u ovoj seriji televizora, sa vrhunskim materijalima i sjajnom završnom obradom. Kako bismo korisnicima pružili odličan imidž, koristili smo panele renomiranih svjetskih proizvođača u kombinaciji sa najsavremenijim tehnologijama. Wi-Fi 5GHz omogućava bržu i stabilniju vezu sa svim modelima iz ove serije.