Close
  Preferences
  Pretraga

  Tesla klima inverter TA36FFLL-1232IA

  Tesla klima inverter TA36FFLL-1232IA
  Proizvođač:Tesla
  Jedinstvena šifra artikla:57593
  Dostupnost:Nema na stanju
  AKCIJA: 599,00 KM
  REDOVNA CIJENA: 630,55 KM
  NAPOMENA: Akcijske cijene odnose za gotovinsko plaćanje , jednokratno kartično plaćanje i žiralno plaćanje

  Image 1

  Štedljiva tehnologija

  Tehnologija u službi željene temperature vazduha! Oslonite se na Tesla inverter klime sa ekološkim rashladnim gasovima i mnoštvom korisnih funkcija.

  Image 2

  I FEEL

  Za vašu maksimalnu udobnost, daljinski upravljač može da prati temperaturu na lokaciji na kojoj se nalazi i da pošalje signal klima uređaju - kako bi sobna temperatura uvek bila optimizovana.

  Image 3

  SAMODIJAGNOSTIKA

  Klima uređaj može da prati svoj rad i identifikuje problematične ili neispravne delove. Ukoliko se to desi, sistem će se automatski isključiti, a kod greške će se pojaviti na displeju unutrašnje jedinice.

  Image 4

  ANTI-FUNGUS

  Klima uređaj će aktivirati Anti-fungus funkciju nakon završetka režima hlađenja i odvlaživanja. Ona pomaže u sprečavanju širenja gljivica i bakterija, kako bi se održalo zdravo okruženje.

  Image 5

  DIZAJN ZA MANJE BUKE

  Uz optimizovan mehanizam rada, zvučno izolacione materijale za kompresor, tiši motor ventilatora i ventilacionu strukturu koja kombinuje modernu tehnologiju i aerodinamički dizajn, ovaj model klima uređaja smanjuje nivo buke prilikom rada na minimum.

  Image 6

  TURBO REŽIM

  Kada je klima uređaj u Turbo režimu, on dostiže maksimum svog kapaciteta grejanja ili hlađenja, što sobu brže čini toplijom ili hladnijom.

  Image 7

  SAMOČIŠĆENJE

  Kada se ova funkcija aktivira, unutrašnja jedinica počinje da radi u režimu hlađenja uz malu brzinu ventilatora, dok kondenzovana voda čisti prašinu sa isparivača. Klima se nakon toga prebacuje na režim grejanja uz malu brzinu ventilatora, sušeći unutrašnju jedinicu iznutra. Na kraju, uključuje se režim u kojem radi samo ventilator, koji uklanja ostatke vlage. Ceo proces pomaže održavanju unutrašnje jedinice suvom i sprečava rast bakterija.