Close
  Preferences
  Pretraga

  Slušalice Philips TAH4205WT bežicne, bijele BASS, 29 sati reprodukcije

  Slušalice Philips TAH4205WT/00 bežicne, bijele BASS, 29 sati reprodukcije
  Proizvođač:Philips
  Jedinstvena šifra artikla:55978
  Dostupnost:Na stanju
  69,00 KM

  Image 1

  Bežične slušalice koje se stavljaju na uši

  Neka se vaši zvukovi rasplešu s još jačim basom. Ove bežične slušalice koje se stavljaju na uši mogu se pohvaliti gumbom BASS, pa tako možete pojačavati bas gdje god to želite. Dobit ćete do 29 sati reprodukcije, brzo punjenje i stilizirane mat boje na izbor.

  Image 2

  Gumb BASS. Snažniji basovi na dodir

  Ove slušalice koje se stavljaju na uši imaju snažne neodimijske akustične pogonske jedinice od 32 mm koje reproduciraju čist zvuk i bogate basove. Ako želite više, jednostavno pritisnite gumb BASS i odmah ćete osjetiti razliku.

  Image 3

  29 sati reprodukcije, USB-C punjenje

  Uživajte u 29 sati reprodukcije nakon 2 sata punjenja putem USB-C veze. Ako se baterija isprazni, brzo punjenje od 15 minuta omogućit će vam reprodukciju od dodatna 4 sata.

  Image 4

  Lagan, prilagodljiv i podstavljen obruč za glavu

  Dostupne u dopadljivim matiranim bojama, ove slušalice koje se stavljaju na uši imaju podstavljeni obruč koji je toliko lagan da ćete ga jedva osjetiti. Mekane školjke za uši jasno su označene za lijevo/desno uho te ih možete podesiti pod željeni kut.

  Image 5

  Dizajn koji omogućuje potpuno preklapanje za lakšu pohranu

  Neka vas bas ponese. Školjke za uši preklapaju se i okreću prema unutra, za jednostavno spremanje u džep ili torbu. Samo ih preklopite i spremni ste za pokret.

  Image 6

  Višefunkcijska tipka. Lako upravljajte glazbom i pozivima

  Ne sviđa vam se trenutačna pjesma? Preskočite je dugim pritiskom. Želite li odbiti poziv? Jednostavno pritisnite gumb. Pametno Bluetooth uparivanje slušalicama omogućava pamćenje zadnjeg uređaja s kojim su bile uparene.

  Image 7

  Odlična zvučna izolacija zahvaljujući dizajnu zatvorenog tipa

  Pametno uparivanje. Automatski pronađite Bluetooth uređaje

  Jednim dugim pritiskom višenamjenskog gumba ove bežične Bluetooth slušalice pripremaju se za uparivanje. Nakon uparivanja slušalice pamte posljednji uređaj s kojim su uparene.

  Kompaktan sklopivi dizajn za lako prenošenje

  Istinska kompaktnost i sklopivost izvrsna je za putovanja i omogućuje slušanje glazbe bilo gdje.