Close
  Preferences
  Pretraga

  PHILIPS OneBlade trimer QP1424/10

  Philips OneBlade revolucionarni je novi hibridni aparat za oblikovanje koji može podrezivati, brijati te oblikovati jasne linije i rubove bez obzira na duljinu dlačica. Upotreba više aparata u nekoliko koraka stvar je prošlosti. OneBlade sve radi sam.
  Proizvođač:Philips
  Jedinstvena šifra artikla:57796
  Dostupnost:Na stanju
  85,00 KM

  Akcijske cijene odnose za gotovinsko plaćanje, jednokratno kartično plaćanje i žiralno plaćanje.
  Slike na stranici su simbolične i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.

  Jedinstvena OneBlade tehnologija

  Philips OneBlade ima revolucionarnu tehnologiju dizajniranu za njegu lica. Može obrijati kosu bilo koje dužine. Njegov dvostruki sistem zaštite - klizeći premaz u kombinaciji sa zaobljenim vrhovima čini brijanje lakšim i ugodnijim. Tehnologija brijanja sadrži brzi rezač (6000x u minuti) tako da je efikasan - čak i na dužim dlačicama.

  Smanjite ga

  Podrežite bradu na ujednačenu dužinu sa jednim od 2 priložena češljeva za češljanje: 1 mm za 5 sati i 3 mm za čvrsto podrezivanje.

  Podignite ga

  Napravite precizne ivice pomoću dvostrane oštrice. Možete se brijati u bilo kojem smjeru da biste dobili odličnu vidljivost i vidjeli svaku dlaku koju šišate. Uskladite svoj stil za nekoliko sekundi!

  Obrijte to

  OneBlade se ne brije tako blizu kao tradicionalna oštrica - tako da vaša koža ostaje udobna. Idite protiv principa i lako obrijajte bilo koju dužinu kose.

  Dvostrano sječivo: dizajnirano za preciznost i kontrolu

  OneBlade prati konture vašeg lica, omogućavajući vam da lako i udobno obrijete sva područja. Koristite dvostrano sječivo za oblikovanje rubova i stvaranje čistih linija pomicanjem oštrice u bilo kojem smjeru.

  Oštrica koja ne blijedi lako

  Izdržljiva oštrica od nehrđajućeg čelika koja traje do 4 mjeseca upotrebe* kako bi zadržala taj osjećaj svježine. Kada se indikator zamjene - ikona za izbacivanje - pojavi na oštrici, performanse oštrice možda više neće biti optimalne. Vrijeme je da razmislite o zamjeni oštrice za najbolje iskustvo brijanja.

  Napunite bilo kada i bilo gdje

  Može se puniti kod kuće ili na putu, savršeno za vašu svakodnevnu rutinu i za putovanja.

  Potpuno vodootporan

  OneBlade je potpuno vodootporan (IPX7), tako da se lako čisti: samo ga isperite pod vodom. Možete se brijati mokro ili suho, čak i pod tušem - kako god želite. Nije potrebna pjena za brijanje.

  Dugotrajna baterija

  Punjiva NimH baterija pruža 30 minuta konstantne snage brijanja nakon 8 sati punjenja.