Close
  Preferences
  Pretraga

  Monitor PHILIPS Evnia 5000 27M1C5200W/00 GAMING 240Hz Curved VA 1920x1080 300cd/m2 HDMI DP HAS ERGO

  Monitor PHILIPS Evnia 5000 27M1C5200W/00 GAMING 240Hz Curved VA 1920x1080 300cd/m2 HDMI DP HAS ERGO
  Proizvođač:Philips
  Jedinstvena šifra artikla:56219
  Dostupnost:Nema na stanju
  AKCIJA: 459,00 KM
  STARA CIJENA: 499,00 KM

  Veličina monitora27''
  Vrijeme odziva4ms
  Frekvencija monitora240Hz
  Priključci na monitoruHDMI Port / Display Port
  Zakrivljenost monitoraMonitor je zakrivljen
  Image 1

  Izuzetno brzo osvježavanje od 240 Hz za igranje gotovo bez kašnjenja

  Tijekom igranja najintenzivnijih uzbudljivih akcijskih igara, izuzetno brzo osvježavanje od 240 Hz poboljšava izuzetno uglađen doživljaj igranja bez kašnjenja. Ovaj monitor tvrtke Philips generira sliku na zaslonu do 240 puta u sekundi, efektivno brže od standardnih monitora. Naročito za igre s brzom akcijom kao što su pucačine u prvom licu (FPS) i igre s utrkama, 240 Hz pruža superiorne pokrete i jasnoću slike. Uz monitor Philips 240 Hz akcijske sekvence u igri prikazivat će se bez trzanja i dvostrukih slika. Bit ćete dublje uvučeni u igru i osjećat ćete se živo.

  Image 2

  Malo kašnjenje ulaznog signala smanjuje kašnjenje signala s uređaja prema monitoru

  Kašnjenje ulaznog signala vrijeme je između izvršavanja radnje na povezanim uređajima i prikaza rezultata na zaslonu. Malo kašnjenje ulaznog signala znači da je manje vremena potrebno između unosa naredbe na uređaju i prikaza rezultata na monitoru, čime se uvelike poboljšava doživljaj igranja igri koje su osjetljive na brze pokrete (naročito važno za one koji igraju brze, natjecateljske igre).

  Image 3

  Zaobljeni dizajn monitora za prožimajući doživljaj

  Stolni monitori pružaju osobni korisnički doživljaj, što vrlo dobro odgovara zaobljenom dizajnu. Zaobljeni zaslon na sredini stola pruža ugodan, a ipak suptilan efekt prikaza koji će vas zaokupiti.

  Image 4

  VA zaslon osigurava prikaz sjajnih slika pri širokim kutovima gledanja

  VA LED zasloni tvrtke Philips koriste naprednu tehnologiju okomitog poravnanja u više domena zahvaljujući kojoj postižu izuzetno visoke omjere statičkog kontrasta, što rezultira iznimno živopisnim slikama jarkih boja. Standardne uredske aplikacije prikazuju bez poteškoća, a naročito su pogodni za fotografije, pretraživanja interneta, filmove, igre i zahtjevnu grafičku obradu. Zahvaljujući optimiziranoj tehnologiji za upravljanje pikselima, osiguravaju izuzetno širok kut gledanja od 178/178 stupnjeva, što rezultira čistom slikom.

  Image 5

  SmartImage HDR osigurava optimalan prikaz HDR sadržaja

  Odaberite jedan od SmartImage HDR načina rada koji će najbolje odgovarati vašim potrebama. HDR Igra: Optimizirano za igranje videoigara. Zahvaljujući svjetlijoj bijeloj i tamnijoj crnoj, igre izgledaju živopisno i otkrivaju više pojedinosti, omogućavajući jednostavno uočavanje neprijatelja koji se skrivaju u tamnim zakucima i sjenama. HDR – film: Idealno za gledanje HDR filmova. Jamči bolji kontrast i svjetlinu, za realističniji i impresivniji doživljaj gledanja. HDR Fotografija: Impresivnije crvene, zelene i plave nijanse, za živopisnije prikaze. DisplayHDR: VESA DisplayHDR certifikat*. Osobno: Prilagodba postavki u izborniku Slika. *Provjerite tehničke podatke za HDR.

  Image 6

  Gledanje ugodno za oči uz način rada LowBlue Mode i bez treperenja

  Naš način rada LowBlue i tehnologija bez treperenja razvijeni su za manje naprezanja i zamaranja očiju koji su često uzrokovani višesatnim gledanjem monitora.

  Image 7

  Tipka za prebacivanje u izborniku EasySelect omogućava brzi pristup izborniku na zaslonu

  Diskretno postavljena tipka za prebacivanje u izborniku EasySelect omogućava brza i jednostavna podešavanja postavki zaslona u izborniku na zaslonu.

  Image 8

  Nagib, zakretanje i visina mogu se prilagoditi za idealan položaj gledanja

  Compact Ergo Base predstavlja korisniku prilagođeno postolje monitora tvrtke Philips koje se može nagnuti, zakrenuti i prilagoditi prema visini, tako da svaki korisnik može postaviti položaj monitora koji mu pruža maksimalnu udobnost prilikom gledanja i učinkovitost.

  Image 9

  Full HD zaslon formata 16:9 za oštre slike bogate pojedinostima

  Kvaliteta slike je važna. Obični zasloni pružaju kvalitetu, ali očekujete više. Ovaj zaslon odlikuje poboljšana Full HD 1920 x 1080 rezolucija. Zahvaljujući Full HD rezoluciji za oštre detalje u kombinaciji s visokom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i realističnim bojama, slika je iznimno vjerna.

  Image 10

  Izuzetno velika brzina od 0,5 ms za jasnu sliku i uglađeno igranje

  Monitor za igranje tvrtke Philips s vrijednošću MPRT od 0,5 ms učinkovito uklanja razlijevanje i zamućenje pokreta te daje oštrije i preciznije prikaze za bolji doživljaj igranja. Brza akcija i dramatični prijelazi glatko će se reproducirati. Najbolji izbor za igranje uzbudljivih igara i onih osjetljivih na brze pokrete.