Close
  Preferences
  Pretraga

  Miš LOGITECH B170 wireless, optical, black, 910-004798

  Miš LOGITECH B170 wireless, USB, optical, black, 910-004798
  Proizvođač:Logitech
  Jedinstvena šifra artikla:41872
  Dostupnost:Na stanju
  35,00 KM

  Akcijske cijene odnose za gotovinsko plaćanje, jednokratno kartično plaćanje i žiralno plaćanje.
  Slike na stranici su simbolične i ne moraju odgovarati stvarnom izgledu artikla.

  BILO KOJE RUKE, BILO GDJE


  Kompaktni, bežični B170 ima potpuno ambidekstralni dizajn koji se lako uklapa u vašu torbu za laptop, tako da možete na posao bilo gdje - bilo da ste ljevak ili dešnjak.

  BEŽIČNI PLUG & PLAY


  Do 10 metara Domet bežične mreže može varirati u zavisnosti od korisnika, okruženja i računarskih uslovabežične slobode sa snažnim, pouzdanim USB prijemnikom. To znači da nema kašnjenja, nema odustajanja. B170 je kompatibilan sa Windows, macOS, Chrome OS i Linux ® i radi odmah kada priključite USB prijemnik na računar ili laptop.

  JEDNOSTAVNA NAVIGACIJA, GLATKA KONTROLA


  Jednostavna navigacija zahvaljujući kontrolisanom pomeranju red po red i optičkom praćenju. Optički senzor vam daje glatku i preciznu kontrolu kursora na gotovo svakoj površini. To znači precizne pokrete miša bez više dosadnih propuštenih klikova.

  KVALITET NA KOJI SE MOŽETE OSLONITI


  Miš je napravljen po istim standardima visokog kvaliteta koji su Logitech učinili globalnim liderom za miševe i tastature Na osnovu nezavisnih podataka o prodaji (u jedinicama) agregiranih za Logitech miševe i tastature sa glavnih globalnih tržišta uključujući Kanadu, Kinu, Francusku, Njemačku, Indoneziju, Republiku Koreju, Rusku Federaciju, Švedsku, Tajvan, Tursku, UK, SAD (juli '19. - period jul '20.). Samo maloprodajni kanal.. Izdržljiv i pouzdan, B170 radi i do 12 mjeseci.Trajanje baterije može varirati u zavisnosti od upotrebe i uslova rada na računaru.bez zamene baterija zahvaljujući dugmetu za uključivanje/isključivanje i režimu za uštedu energije u režimu automatskog mirovanja.

  BOLJE OD TOUCHPADA


  Korišćenje miša je ergonomičnije od dodirne table Studija Logitech Ergonomic Lab na 23 učesnika (oktobar / 2019.) sa dva Logitech standardna miša i dva standardna, ugrađena trackpad-a. Kompaktan oblik i bežična mogućnost omogućavaju vam da radite udobno — kod kuće, u uredu ili bilo gdje između.