Close
  Preferences
  Pretraga

  EXT.HDD 4TB TOSHIBA USB3.2 2,5" Canvio Basic; Black, HDTB540EK3CA

  EXT.HDD 4TB TOSHIBA USB3.2 2,5" Canvio Basic; Black, HDTB540EK3CA
  Proizvođač:Toshiba
  Jedinstvena šifra artikla:57597
  Dostupnost:Na stanju
  AKCIJA: 289,00 KM
  REDOVNA CIJENA: 304,20 KM
  NAPOMENA: Akcijske cijene odnose za gotovinsko plaćanje , jednokratno kartično plaćanje i žiralno plaćanje

  Pohrana podataka (Storage)4TB

  Portabilni

  Canvio Basics

  Storage Made Simple.
  Image 1

  Brzo prenesite datoteke uz SuperSpeed ​​USB 3.2 Gen 1 i pohranite do 4 TB podataka na vanjske čvrste diskove Canvio Basics. Ovi uređaji su spremni za upotrebu uz Microsoft Windows i ne zahtijevaju instalaciju softvera, tako da ne može biti lakše započeti pohranjivanje svih vaših omiljenih datoteka. Bilo za stolom ili u pokretu, njegov bezvremenski dizajn sa mat završnom obradom znači da će uvijek izgledati dobro. Štaviše, čvrsti disk vam takođe omogućava povezivanje sa starijim hardverom, sa USB 2.0 kompatibilnošću.

  Image 2

  VELIKE BRZINE PRIJENOSA

  Opremljeni tehnologijom USB 3.2 Gen 1, ovi prenosivi čvrsti diskovi su mnogo brži od USB 2.0 uređaja, ali i dalje kompatibilni sa njima, omogućavajući brz prijenos prilikom organiziranja vaših datoteka.

  Image 3

  JEDNOSTAVAN PLUG-AND-PLAY RAD

  Jednostavan plug-and-play rad. Spreman za upotrebu sa Microsoft Windowsom i nije potrebna instalacija softvera. Intuitivno prevucite i ispustite datoteke na i sa svog računara ili laptopa.

  Image 4

  VAŠI PODACI U SIGURNIM RUKAMA

  Sa preko 50 godina iskustva u tehnologiji čvrstih diskova i standardima kvaliteta bez premca, Toshiba prenosivi čvrsti diskovi pružaju pouzdano i bezbedno mesto za vaše datoteke, gde god da idete.