Close
  Preferences
  Pretraga

  Dead Island 2 Pulp Edition PS4

  Dead Island 2 Pulp Edition PS4
  Proizvođač:Sony
  Jedinstvena šifra artikla:56326
  Dostupnost:Na stanju
  139,00 KM

  Dead Island 2 je uzbudljiv akcioni RPG iz prvog lica, moderan, živahan i preplavljen zombi infekcijom. Istražite kultni, krvlju natopljen Los Angeles. Upoznajte likove veće od života. Ubijte bezbroj neprijatelja u izuzetno krvavim detaljima. I evoluirajte da postanete ultimativni ubica zombija!

  Dobrodošli u HELL-A Smrtonosni virus se širi Los Angelesom, pretvarajući svoje stanovnike u zombije. Ugrizeni, zaraženi, ali više nego samo imuni, otkrijte istinu iza izbijanja i otkrijte ko ste - ili šta ste. Preživite, evoluirajte i spasite svijet!

  Istražite HELL-A – Dead Island 2 vodi igrače preko najpoznatijih lokacija Grada anđela, sada umrljanih užasom, na uzbudljivo putovanje od zelenog predgrađa Beverly Hillsa do otkačenog šetališta Venice Beach.

  Brutal Melee Sandbox – Borba pruža najintenzivnije, visceralno i krvavo iskustvo iz prvog lica moguće, s mnoštvom oružja i taktičkih (i brutalnih) opcija za prožvakati svoj put kroz hordu zombija. Bilo da sečete, razbijate, palite ili kidate, želimo da to zaista osjetite.

  Budite ultimativni ubica zombija – možete birati između šest likova, svaki sa svojom jedinstvenom ličnošću i dijalozima. Možete u potpunosti prilagoditi sposobnosti svakog Slayera, uz naš potpuno novi sistem vještina koji vam omogućava da odmah ponovo odredite i isprobate najluđe grade.

  Zombie Infestation – Spremni da iskusite najnapredniji sistem raskomadanja u igrama? Naš LA je prepun zombija koji realno izgledaju i reaguju. Ovi mutirani jadnici su reanimirano, pokvareno srce Dead Islanda 2 sa desetinama različitih tipova zombija, svaki sa svojim mutacijama, napadima i stotinama vizuelnih varijanti sa temom LA-a. Naša čudovišta su nemilosrdna, izazovna i pravi Los Anđelinci. Hoćeš li moći preživjeti?

  Cinematic Co-op avantura – Kao pravo RPG iskustvo, Dead Island 2 nudi mnoštvo uzbudljivih zadataka, ludu glumačku ekipu likova i uzbudljivu priču, koja će vas zaista uroniti u njegov izokrenuti univerzum. Mogućnost ponovnog igranja je zagarantovana. Dodajte over-the-top co-op mod za do tri igrača i ostaćete u LA-u na veoma dugom (i krvavom) putu.

  Igrači koji koriste PS5 i PS4 Pro konzole mogu biti domaćini i pridružiti se kooperativnim sesijama. PS4 igrači se mogu pridružiti kooperativnim sesijama, ali zbog tehničkih ograničenja mogu ugostiti sesije samo za jednog igrača koji se pridružio.