Close
  Preferences
  Pretraga

  Cyberpunk 2077: Ultimate Edition PS5

  Cyberpunk 2077: Ultimate Edition PS5
  Proizvođač:Sony
  Jedinstvena šifra artikla:56325
  Dostupnost:Na stanju
  139,00 KM

  Cyberpunk 2077 je otvoreni svijet, akciono-avanturistički RPG smješten u megalopolisu Noćnog grada, gdje igrate kao cyberpunk plaćenik umotan u „uradi ili umri“ borbu za opstanak.

  O Igrici
  Cyberpunk 2077 je otvoreni svijet, akciono-avanturistički RPG smješten u Night City, megalopolis opsjednut snagom, glamurom i modifikacijom tijela. Igrajte kao V, cyberpunk plaćenik i borite se s najmoćnijim snagama grada u borbi za slavu i opstanak. Ovdje će se stvarati legende. Šta će biti tvoje?

  ULTIMATE CYBERPUNK 2077 ISKUSTVO
  U Ultimate Editionu, uronite u svaku priču koju svijet mračne budućnosti može ponuditi, sa svakim ažuriranjem igre i svim prethodno objavljenim sadržajem u jednom paketu — uključujući hvaljeno proširenje špijunskog trilera Phantom Liberty.

  STVORI SVOJ VLASTITI CYBERPUNK
  Postanite urbani odmetnik opremljen kibernetičkim poboljšanjima i izgradite svoju legendu na ulicama Noćnog grada.

  ISTRAŽITE GRAD BUDUĆNOSTI
  Noćni grad je prepun stvari koje treba uraditi, mjesta za vidjeti i ljudi za upoznavanje. A na vama je gdje ćete ići, kada ići i kako tamo stići.

  IZGRADITE SVOJU LEGENDU
  Krenite u smele avanture i gradite odnose sa nezaboravnim likovima čije sudbine oblikuju vaši izbori.

  ODLUČITE KAKO SE ZAVRŠAVA PRIČA
  Vaši izbori u osnovnoj igri i špijunsko-triler avanturi Phantom Liberty stvaraju isprepletene mreže posljedica, onih koje oblikuju sudbinu likova oko vas - i vašu vlastitu.

  ZATRAŽITE EKSKLUZIVNE STVARI
  Zatražite poklone u igri i digitalne dobrote inspirisane igrama CD PROJEKT RED kao dio programa My Rewards.

  VAŽNO: Iako je osnovna igra Cyberpunk 2077 dostupna na PlayStationu 4, ova verzija igre je dobila posljednju zakrpu 8. novembra 2022. i više nije podržana. PlayStation 5 je potreban da biste preuzeli i primijenili Cyberpunk 2077 zakrpe objavljene nakon tog datuma — kao i da biste kupili i igrali Phantom Liberty paket proširenja.