Close
  Preferences
  Pretraga

  Cyberpunk 2077 PS4

  Cyberpunk 2077 PS4
  Proizvođač:Sony
  Jedinstvena šifra artikla:56324
  Dostupnost:Na stanju
  69,00 KM

  Cyberpunk 2077 je otvoreni svijet, akciono-avanturistički RPG smješten u megalopolisu Noćnog grada, gdje igrate kao cyberpunk plaćenik umotan u „uradi ili umri“ borbu za opstanak.

  Nadograđen s namjerom sljedeće generacije i sa besplatnim dodatnim sadržajem, prilagodite svoj lik i stil igre dok preuzimate poslove, izgradite reputaciju i otključajte nadogradnje. Odnosi koje gradite i izbori koje donosite će oblikovati priču i svijet oko vas. Ovdje se stvaraju legende. Šta će biti tvoje?

  URONITE SE SA AŽURIRANJEM 2.1 NA PLAYSTATION 5
  Night City se osjeća življim nego ikad uz besplatno ažuriranje 2.1! Provozajte se potpuno funkcionalnim NCART metro sistemom, slušajte muziku dok istražujete grad uz Radioport, družite se sa svojim partnerom u V-ovom stanu, takmičite se u utrkama koje se mogu ponovo igrati, vozite nova vozila, uživajte u poboljšanoj borbi i upravljanju biciklom, otkrivajte skrivene stvari tajne i mnogo, mnogo više!

  STVORI SVOJ VLASTITI CYBERPUNK
  Postanite urbani odmetnik opremljen kibernetičkim poboljšanjima i izgradite svoju legendu na ulicama Noćnog grada.

  ISTRAŽITE GRAD BUDUĆNOSTI
  Noćni grad je prepun stvari koje treba uraditi, mjesta za vidjeti i ljudi za upoznavanje. A na vama je gdje ćete ići, kada ići i kako tamo stići.

  IZGRADITE SVOJU LEGENDU
  Krenite u smele avanture i gradite odnose sa nezaboravnim likovima čije sudbine oblikuju vaši izbori.

  OPREMLJEN FUNKCIJAMA SLJEDEĆE GENIJE
  Uronite u Noćni grad kao nikada prije zahvaljujući bržem vremenu učitavanja, poboljšanim vizualnim i igranim funkcijama, praćenju zraka i dinamičkoj podršci za 4K i još mnogo toga.

  ZATRAŽITE EKSKLUZIVNE STVARI
  Zatražite poklone u igri i digitalne dobrote inspirisane igrama CD PROJEKT RED kao dio programa My Rewards.