Close
  Preferences
  Pretraga

  Crash Drive 3 PS4

  Crash Drive 3 PS4
  Proizvođač:Sony
  Jedinstvena šifra artikla:57246
  Dostupnost:Na stanju
  49,00 KM

  Crash Drive 3

  Jeste li spremni za igralište za zaostajanje automobila? Doživite smiješnu zabavu u ovoj igrici za više igrača na više platformi, u slobodnom romingu! Vozite čudovišne kamione, tenkove i još nevjerovatnija vozila širom ogromnog otvorenog svijeta. Podignite nivo, igrajte događaje, zaradite novac, otključajte nove automobile i otkrijte tajne.... Crash Drive se vratio!
  TAKMIČARSKI DOGAĐAJI
  Uništite ogromnu loptu za plažu, uhvatite pljačkaše kao policajca ili ukradite kraljevu krunu, ovo je samo nekoliko primjera od 10 zabavnih događaja u igrici koje ova igra nudi. Učestvujte u ovim nasumičnim natjecateljskim događajima, pobijedite svoje protivnike da zaradite najviše novca i kupite sjajne nove automobile ili prilagođavanja.
  LUDO IZRAĐIVANJE AUTOMOBILA
  Korištenjem nitro pojačanja povećavate nitro kapacitet automobila, vožnjom maksimalnom brzinom povećavate njegovu maksimalnu brzinu... uhvatite drift? 'Maksiranje' svih statistika za automobil povećava nivo vašeg igrača omogućavajući vam kupovinu novih automobila ili prilagođavanja. Prikupite više od 50 vozila i prilagodite svoj automobil funky antenama, pojačalima i jedinstvenim registarskim tablicama s vašim imenom u igrici. Dostignite maksimalni nivo igrača do prestiža i pokažite ko je pravi šef Crash Drive 3! Čvrst zlatni auto?
  OTVORENO ISTRAŽIVANJE SVIJETA
  Do Mjeseca i nazad! Vozite se slobodno i istražite bezgranični i raznoliki otvoreni svijet u slobodno vrijeme. Odletite raketom do Mjeseca, jurišajte na kraljev dvorac u šumi, idite u salon u kanjonima divljeg zapada ili doživite zabavu plutajući po ledu u arktičkom snijegu. Gotovo sa ledenom hladnoćom? Šta kažete na opuštajuće putovanje trajektom u tropske krajeve? Svako područje je jedinstveno i ispunjeno tajnim područjima, kolekcionarskim predmetima i posebnim uskršnjim jajima... Mislite da ćete ikada završiti s istraživanjem ovog svijeta?
  UŽIVAJTE U TENKOVIM BORBAMA!
  Uništite ili srušite protivnike iz nebeske arene da biste osvojili bodove i dominirali borilačkim arenama. Pobijedite kako biste kupili nove tenkove svaki sa jedinstvenim stilom igre. Uživaćete u uzbudljivom modu tenkovskih bitaka!
  IGRAJ SE SA PRIJATELJIMA NA BILO KOJOJ PLATFORMI! Bez obzira na kojoj platformi igraju vaši prijatelji, uvijek možete igrati zajedno zahvaljujući podršci za više platformi za više igrača. Ili ako želite da zaostajete van mreže, bez problema se prebacite na potpuno iskustvo za jednog igrača kad god želite!