Close
  Preferences
  Pretraga
  RSS

  Blog

  0 Otkrivamo top 5 artikala koji prate sve lifestyle aktivnosti i pružaju nezaboravno iskustvo

  Kakve god bile vaše svakodnevne aktivnosti, možete ih povjeriti novim tehnologijama i unaprijediti doživljaj spavanja, sportskih aktivnosti, poslovnih obaveza i rasporeda, kreativnosti, zabave, trenutaka koje želite zabilježiti u foto ili video formatu, ili jednostavno uživati u muzičkim i drugim sadržajima koji vas opuštaju.

  U mnoštvu različitih uređaja, teško je odlučiti se samo za jedan brend, ili samo jedan uređaj.

  Otkrivamo vam pet top artikala koji mogu da isprate sve lifestyle aktivnosti i pruže neočekivano i nezaboravno iskustvo koje se živi.

  HUAWEI WATCH GT 3 PRO - Kruna vašeg stila

  Upoznajte elegantnu kreaciju koja otkriva bezvremensku estetiku, savršen spoj moderne tehnologije s klasičnom keramičkom izradom koja će postati neodoljiv modni dodatak na vašoj ruci.

  Istražite niz jedinstvenih lica sata, posebno ekskluzivnu temu “dan i noć” koja se mijenja izlaskom sunca i različitim fazama mjeseca, kao i potpuno novu tehnologiju koja prati otkucaje srca 24/7 sa upozorenjima u realnom vremenu kad god vam otkucaji srca odstupe od normalnog.

  Za više informacija kliknite OVDJE

  GALAXY S22 - Novi oblik kreativnog izražavanja

  Za ovaj model kažu da svaki trenutak čini epskim. Izdvaja se po tankom i elegantnom okviru, velikom ekranu i upečatljivim bojama. Noćno snimanje dobilo je potpuno novu dimenziju i stvarni doživljaj uz “nightografy” kameru, te vas čini omiljenim fotografom u društvu. Ukoliko vam je i kroz posao potrebna savršena kamera, dobili ste svu profesionalnu opremu koja stane u samo jednu ruku.

  Za više informacija kliknite OVDJE

  iPhone 13 Pro - Najbolja baterija ikad na iPhone uređaju

  Pomaže da učinite taj veliki korak naprijed, pružajući svemu što radite svakodnevno nevjerovatnu brzinu i dramatične nove mogućnosti u kreiranju fotografija, video zapisa, i to u dvije veličine. Doživite novo iskustvo igre, profesionalnih aktivnosti i potpunog uživanja u sadašnjem trenutku.

  Za više informacija kliknite OVDJE

  iPad Air 5 - Najmoćniji i najsvestraniji iPad Air ikada

  Bilo da ste student koji priprema i razrađuje bilješke, kreator sadržaja koji radi na novom projektu ili igrate intenzivno omiljene igrice, voljet ćete novi iPad Air zbog nejegovih nevjerovatnih performansi i dizajna. Sa revolucionarnim M1 čipom, ultra širokom prednjom kamerom i ultra brzim 5G, iPad Air sada je moćniji, sposobniji i jednostavno zabavniji nego ikada.

  Za više informacija kliknite OVDJE

  Lenovo Legion 5 Pro - Vrhunske performanse za gejmere i kreatore 

  Bez sumnje, Legion 5 Pro jedan je od najboljih i najprofesionalnijih laptopa za gejmere i kreatore. Pokreću ga AMD Ryzen™ procesori i NVIDIA® GeForce RTX grafika, za besprijekoran gejming u visokoj rezoluciji i zagarantovanu pobjedu u svakoj igri. Ovo je prvi gejming laptop sa 16” QHD zaslonom i brzinom osvježavanja do 165 Hz koji visoko podiže nivo gejming performansi i nudi najbolji pogled na zaslon. U kombinaciji sa Nahimic 3D zvukom, koji dodatno naglašava svaki detalj i zvuk u igri, čut ćete i vidjeti “neprijatelje” i prije nego “zapucaju”. Igra u kojoj uvijek pobjeđujete.

  Za više informacija kliknite OVDJE

  Pored jedinstvene ponude i noviteta iz svijeta tehnologije, nudimo i posebne načine i uvjete plaćanja, prilagođene svim kupcima, bez obzira da li kupujete online ili u maloprodajnim trgovinama. Više informacija na: https://genelec.ba/placanje

  0 Genelec iskustvo kupovine: online i na rate do proizvoda koje volite

  Živimo u vremenu najvećih tehnoloških dostignuća, vremenu digitalizacije i smart uređaja koji nam svakodnevno olakšavaju profesionalne i privatne aktivnosti bez kojih ne možemo zamisliti zvakodnevicu.

  Te aktivnosti najčešće podrazumijevaju korištenje mobilnih uređaja, telefona, tableta, laptopa, pametnih satova, fotoaparata, televizora, klima uređaja, pročišćivača zraka, filtera, ali i fiskalnih kasa i printera.

  Prateći potrebe i želje naših kupaca i partnera, odlučili smo napraviti iskorak, ne samo u dostupnosti artikala koji se mogu kupiti online i u našim trgovinama širom BiH, nego i u raznolikosti i najvećem broju različitih vrsta i načina plaćanja, što znatno olakšava krajnjim kupcima da si priušte sve potrebne pametne uređaje za cijelu porodicu, domaćinstvo, ali i kompaniju.

  KAKO DO PROIZVODA KOJE TREBATE I VOLITE?

  U nastavku dijelimo link do svih dostupnih načina plaćanja koji će vam olakšati odluku i kupovinu onih uređaja potrebnih za domaćinstvo, dalju edukaciju vaše djece, lakšu komunikaciju sa prijateljima i poslovnim partnerima, ali i samo funkcionisanje u vremenu u kojem živimo.

  https://genelec.ba/placanje

  Važno je napomenuti da svi navedeni uvjeti plaćanja vrijede jednako za Genelec online shop i maloprodajne objekte u Sarajevu, Tuzli, Živinicama, Lukavcu, Mostaru i Banja Luci.

  Povezani tehnologijom budućnosti putem: www.genelec.ba

  Prosirena kupovina na rate u svim Genelec maloprodajama !

  U cilju zadovoljavanja ličnih potreba naših kupaca ili potreba domaćinstva, uspostavljena je saradnja sa Partner MKF.
  Više ne morate odgađati kupovinu novog mobitela ili električnog skutera, sada to možete obaviti odmah, a platiti možete i kasnije.
  Robni mikrokredit omogućava otplatu uređaja na rate.
  U vrijednosti do 10.000,00 KM, mikrokredit možete podići brzo i jednostavno, online prijavom putem linka: https://www.mkpar.org/
  U nastavku je naša aktuelna akcijska ponuda, gdje možete još dodatno uštediti: https://genelec.ba/akcija

  Blog archive