Close
  Preferences
  Pretraga

  Amazfit pametnic sat Bip 5 Soft Black

  Ultra lagan, samo 26g bez narukvice. Ekran u boji 1.91"". Primite bluetooth pozive, poruke i obavijesti od aplikacija preko sata. Preko 70 različitih tema. Praćenje sportskih aktivnosti. Preko 120 sportskih modova. Praćenje rada srca 24 sata. Praćenje kvaliteta sna i nivoa kisika u krvi. Ugrađen GPS, podržava 4 sistema pozicioniranja. Mogućnost praćenja mjesečnog ciklusa. Trajanje baterije do 10 dana. Vodootporan IP68. Magnetni punjač, za 2 sata potpuno napunjen. Novi Zepp OS 2.0 sistem.
  Proizvođač:Sony
  Jedinstvena šifra artikla:57150
  Dostupnost:Na stanju
  AKCIJA: 189,00 KM
  REDOVNA CIJENA: 199,00 KM
  NAPOMENA: Akcijske cijene odnose za gotovinsko plaćanje , jednokratno kartično plaćanje i žiralno plaćanje

  • Ultra-veliki ekran: ekran Amazfit Bip 5 od 1,91" je poboljšan u veličini, živopisnosti i rezoluciji. Zakrivljen da izgleda prirodno na vašem zglobu, ekran je napravljen od kaljenog stakla prekrivenog premazom protiv otisaka prstiju. veći ekran i pametniji stil.
  • Bluetooth pozivanje: Putem Bluetooth veze s vašim telefonom i korištenjem ugrađenog zvučnika i mikrofona u satu, možete odgovoriti na dolazni poziv na svom Amazfit Bip 5 ili čak sami uputiti Bluetooth poziv pomoću funkcije tipkovnice za biranje brojeva.
  • Više od 70 aplikacija i igara za preuzimanje: Zahvaljujući bogatom ekosistemu aplikacija koji pruža Zepp OS 2.0, možete birati između više od 70 aplikacija i igara koje možete preuzeti na pametni sat i jednostavno instalirati ili deinstalirati sa Zeppa Aplikacija.
  • Pametnije o sportu: Sa preko 120 sportskih modova i podrškom za 4 satelitska sistema pozicioniranja, Amazfit Bip 5 je spreman da bude vaš prijatelj za vježbanje. Ovaj fitnes tracker olakšava vježbanje; može automatski otkriti 7 sportova, pratiti vaše GPS kretanje i povezati se s aplikacijama za fitnes kao što su Strava, adidas Running, Komoot i još mnogo toga!
  • 24-satno praćenje zdravlja: Zajedno sa preciznim praćenjem otkucaja srca, Amazfit Bip 5 može pratiti nivo kiseonika u krvi i nivo stresa tokom celog dana i obezbediti upozorenja za abnormalna očitavanja. Ovaj pametni sat također može pratiti vaš kvalitet sna i faze, zajedno s menstrualnim ciklusima.
  • Ugrađeni Amazon Alexa: Postavite alarme i tajmere, provjerite vremensku prognozu, nabavite prijevode, kontrolirajte svoje pametne kućne uređaje, kreirajte liste za kupovinu i još mnogo toga - sve sa vašeg zgloba! Sa ugrađenim Amazon Alexa glasovnim asistentom, Amazfit Bip 5 je vaš lični asistent.