Close
Kategorije
  Filters
  Preferences
  Pretraga
  RSS

  Blog

  0 Genelec iskustvo kupovine: online i na rate do proizvoda koje volite

  Živimo u vremenu najvećih tehnoloških dostignuća, vremenu digitalizacije i smart uređaja koji nam svakodnevno olakšavaju profesionalne i privatne aktivnosti bez kojih ne možemo zamisliti zvakodnevicu.

  Te aktivnosti najčešće podrazumijevaju korištenje mobilnih uređaja, telefona, tableta, laptopa, pametnih satova, fotoaparata, televizora, klima uređaja, pročišćivača zraka, filtera, ali i fiskalnih kasa i printera.

  Prateći potrebe i želje naših kupaca i partnera, odlučili smo napraviti iskorak, ne samo u dostupnosti artikala koji se mogu kupiti online i u našim trgovinama širom BiH, nego i u raznolikosti i najvećem broju različitih vrsta i načina plaćanja, što znatno olakšava krajnjim kupcima da si priušte sve potrebne pametne uređaje za cijelu porodicu, domaćinstvo, ali i kompaniju.

  KAKO DO PROIZVODA KOJE TREBATE I VOLITE?

  U nastavku dijelimo link do svih dostupnih načina plaćanja koji će vam olakšati odluku i kupovinu onih uređaja potrebnih za domaćinstvo, dalju edukaciju vaše djece, lakšu komunikaciju sa prijateljima i poslovnim partnerima, ali i samo funkcionisanje u vremenu u kojem živimo.

  https://genelec.ba/placanje

  Važno je napomenuti da svi navedeni uvjeti plaćanja vrijede jednako za Genelec online shop i maloprodajne objekte u Sarajevu, Tuzli, Živinicama, Lukavcu, Mostaru i Banja Luci.

  Povezani tehnologijom budućnosti putem: www.genelec.ba

  Prosirena kupovina na rate u svim Genelec maloprodajama !

  U cilju zadovoljavanja ličnih potreba naših kupaca ili potreba domaćinstva, uspostavljena je saradnja sa Partner MKF.
  Više ne morate odgađati kupovinu novog mobitela ili električnog skutera, sada to možete obaviti odmah, a platiti možete i kasnije.
  Robni mikrokredit omogućava otplatu uređaja na rate.
  U vrijednosti do 10.000,00 KM, mikrokredit možete podići brzo i jednostavno, online prijavom putem linka: https://www.mkpar.org/
  U nastavku je naša aktuelna akcijska ponuda, gdje možete još dodatno uštediti: https://genelec.ba/akcija

  Blog archive