Close
Kategorije
  Filters
  Preferences
  Pretraga
  Proizvođač: Samsung

  SAMSUNG QLED TV 55" QE55Q60AAUXXH QLED, SMART, DVB-T2/C/S2

  EAN: 8806092020207 Ime proizvođača: Samsung Grupa: TV URL: https://www.samsung.com/ba/tv... Dijagonala 55" (140cm) Ekran QLED Rezolucija 3840 x 2160 SMART Da WiFi Da Tip Tunera DVB-T2/C/S2 MCI frekvencija 3100 VGA Ne Procesor Quantum Core 4K App store Da Miracast Da CI slot Da HDMI 3 USB 2.0 2 Kompozitni ulaz Yes Digitalni audio izlaz (optički) Da LAN Da Boja Black Vrsta daljinskog upravljča Smart
  Jedinstvena šifra artikla: 44016
  Dostupnost: Na stanju
  1.699,00 KM sa PDV-om

  Sjajna, dugotrajna boja s Kvantnim tačkama

  (Provjerite pravi dizajn za svoju regiju)

  Q60A prikazuje složene grafike u boji koje pokazuju dugotrajne boje Quantum Dot tehnologije.Q60A prikazuje složene grafike u boji koje pokazuju dugotrajne boje Quantum Dot tehnologije.

  Širi raspon kontrasta u filmskoj skali

  Kvantni HDR

  Kvantni HDR donosi detalje i kontrast pa tako možete doživjeti punu snagu svake slike. Prevazilaženjem vodećih standarda, dinamičko mapiranje tonova HDR10+ stvara dublje crne nijanse, živahnije slike i detalje koji uvijek prolaze.

  U poređenju sa SDR tehnologijom, prerijska slika zalaska sunca s desne strane koja ima HDR10 + logotip pokazuje širi opseg kontrasta stvoren Quantum HDR tehnologijom.U poređenju sa SDR tehnologijom, prerijska slika zalaska sunca s desne strane koja ima HDR10 + logotip pokazuje širi opseg kontrasta stvoren Quantum HDR tehnologijom.

  *Raspon kvantne HDR osvijetljenosti se zasniva na internim testnim standardima i podložan je promjeni na osnovu okruženja gledanja ili specifikacija.

  Pametniji, brži 4K procesor

  Kvantni procesor Lite 4K

  Samsung snažni procesor vrši optimizaciju kvaliteta zvuka u skladu sa sadržajem koji se gleda. Osim toga, snažna 4K upscaling tehnologija omogućava da dostignete i do 4K rezolucije za sadržaj koji volite.

  Prikazan je QLED TV procesorski čip. Na vrhu se mogu vidjeti Samsung logotip, kao i logotip AI Quantum Processor 4K.Prikazan je QLED TV procesorski čip. Na vrhu se mogu vidjeti Samsung logotip, kao i logotip AI Quantum Processor 4K.

  Virtuelni zvuk koji prati akciju

  Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

  3D surround zvuk s našim virtuelnim zvukom na gornjem kanalu omogućava potpuno uživanje u zvučnom iskustvu.

  Simulirana grafika zvučnog vala demonstrira tehnologiju zvučnog praćenja objekata dok prati surfera preko TV ekrana.Simulirana grafika zvučnog vala demonstrira tehnologiju zvučnog praćenja objekata dok prati surfera preko TV ekrana.

  TV uređaj i soundbar orkestrirani u savršenom skladu

  Q-simfonija

  Okružite se zvukom sa TV uređaja i soundbara koji su orkestrirani u skladu. Q-simfonija jednako omogućava TV uređaju i soundbar zvučnicima da rade istovremeno kako bi pružili bolji surround efekat bez potrebe za isključivanem zvučnika TV uređaja.

  *Q-simfonija je dostupna samo sa kompatibilnim soundbarom. Provjerite za kompatibilnost Q-simfonije na specifikacijama soundbara.

  TV uređaj i soundbar orkestrirani u savršenom skladuTV uređaj i soundbar orkestrirani u savršenom skladu

  Zvuk koji je precizno prilagođen Vašem sadržaju

  Prilagodljiv zvuk

  Prilagodljivi zvuk ima zvučnu scensku inteligenciju koja vrši optimizaciju zvuka na osnovu analize scena u stvarnom vremenu prema tipu sadržaja.

  Simulirana grafika zvučnih talasa prikazuje tehnologiju audio scenskog inteligencije koja optimizira TV zvuk od muzike do bioskopske scene.Simulirana grafika zvučnih talasa prikazuje tehnologiju audio scenskog inteligencije koja optimizira TV zvuk od muzike do bioskopske scene.

  Uglađen i tanak, više nego ikada

  AirSlim (Provjerite pravi dizajn za svoju regiju)

  Zapanjujuće tanak dizajn koji do sada niste vidjeli u ovoj kategoriji, učinit će da se Vaš TV uređaj besprijekorno stopi sa zidom.

  Pogled profila QLED TV-a prikazuje izuzetno tanak dizajn QLED TV AirSlim-a.Pogled profila QLED TV-a prikazuje izuzetno tanak dizajn QLED TV AirSlim-a.

  Odmah reaguje na Vaše komande

  Automatski režim niske latencije

  Uskočite u igru brže sa Automatskim režimom niske latencije (ALLM) koji optimizira Vaš ekran pa tako imate više kontrole sa gotovo neprimjetnom ulaznom latencijom. Iskusite glatko igranje u svom najimpresivnijem obliku bez zamućenja i treperenja pokreta.

  *Smanjeno kašnjenje unosa se bazira na internim testnim standardima i podložno je promjeni na osnovu postavki igrice ili specifičnih uslova.

  Jednostavno dodirnite za povezivanje

  Tap View funkcija

  Preslikavanje filmova ili muzike sa Vašeg telefona na TV uređaj jednostavno samo jednim dodirom. Kada dodirnete svoj TV uređaj mobilnim uređajem, TV uređaj osjeti dodir i preslikava se automatski. Tako je jednostavno i brzo prebaciti se na TV uređaj i nastaviti uživati u svom omiljenom sadržaju.

  *Tap View funkcija je dostupna na Samsung Galaxy uređajima sa Android OS 8.1. i novijim. *Nije dostupna na 32-inčnom Q60A

  Jednostavno dodirnite za povezivanjeJednostavno dodirnite za povezivanje

  Kontrolirajte uređaje stare i nove

  SmartThings

  Neka Vaš TV uređaj automatski prepozna, odmah se poveže i intuitivno predstavi sve Vaše uređaje oko TV uređaja. SmartThings aplikacija ne podržava samo mobilne/cam/IoT/Smart uređaje, nego uključuje i stare uređaje. Kada se uređaji povežu, upravljanje njima je jednostavno kao i korištenje Vašeg One Remote daljinskog upravljača.

  *Molimo Vas da pogledate stranicu za podršku za više detalja i kompatibilne mobilne uređaje. *Otkrivanje uređaja pomoću Wi-Fi mreže trenutno nije podržano i bit će dostupno sa budućim ažuriranjem softvera. *Upotreba SmartThings aplikacije zahtijeva važeći Samsung račun.

  QLED TV prikazuje korisničko sučelje SmartThings. SmartThings identificira sve povezane uređaje u blizini QLED televizora. Grafičke ikone uređaja za pranje, ventilator, svjetlo i pod postavljene su oko interfejsa kako bi ilustrirale popularne uređaje za povezivanje.QLED TV prikazuje korisničko sučelje SmartThings. SmartThings identificira sve povezane uređaje u blizini QLED televizora. Grafičke ikone uređaja za pranje, ventilator, svjetlo i pod postavljene su oko interfejsa kako bi ilustrirale popularne uređaje za povezivanje.

  Odaberite glasovnog asistenta na kojeg ste navikli

  Višestruki glasovni asistenti

  Odaberite svog omiljenog glasovnog asistenta; Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant. Po prvi put su svi ugrađeni u Samsung TV kako bi pružili optimalno iskustvo zabave i naprednu kontrolu u Vašem povezanom domu.

  *Samsung u bilo koje vrijeme i po vlastitom nahođenju može bez prethodnog upozorenja ili obavještenja promijeniti usluge glasovnog asistenta ili obustaviti i/ili prestati sa pružanjem usluge glasovnog asistenta ili bilo kojeg dijela usluga glasovnog asistenta. Sadržaj, TV usluge i mogućnosti koje su na slici možda neće biti dostupni za sve regije i teritorije. *Bixby glasovne komande prepoznaju engleski (SAD/UK), francuski, španski, njemački, talijanski, kineski i korejski. Nisu svi akcenti, dijalekti i izrazi prepoznati. * Amazon, Alexa, i svi povezani logotipi su zaštitne oznake Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. *Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.

  Ikona mikrofona prekriva sliku ekrana TV-a za zalazak sunca na plaži, pokazujući funkciju glasovnog asistenta QLED TV.Ikona mikrofona prekriva sliku ekrana TV-a za zalazak sunca na plaži, pokazujući funkciju glasovnog asistenta QLED TV.

  Slobodan TV uređaj, bez obaveza

  Samsung TV Plus

  Uživajte u besplatnoj reprodukciji TV sadržaja s našim virtuelnim kanalima, Samsung TV Plus. Izaberite iz mnoštva kanala koji nude sadržaj za sva interesovanja koja su trenutno u trendu. Nema potrebe da pitate prijatelja kakav je sadržaj sada aktuelan. Samo se priključite na Samsung TV Plus i saznajte.

  *Usluge sadržaja mogu varirati ovisno o regiji i podložne su promjenama bez prethodnih obavještenja.

  Slobodan TV uređaj, bez obavezaSlobodan TV uređaj, bez obaveza

  Utrošite vrijeme na gledanje, ne na pretraživanje

  Univerzalni vodič (Provjerite pravu sliku za svoju regiju)

  Upoznajte iskustvo traženja sadržaja unaprijed koje ubrzava pronalazak onoga što ćete gledati uživo na TV uređaju i OTT. Sada je lako pronaći svoje omiljene filmove i serije sve na jednom mjestu.

  *Usluge sadržaja mogu varirati ovisno o regiji i podložne su promjenama bez prethodnih obavještenja.

  Utrošite vrijeme na gledanje, ne na pretraživanjeUtrošite vrijeme na gledanje, ne na pretraživanje

  Dom je tamo gdje je zdravlje

  Samsung Health

  Samsung Health za TV olakšava održavanje fizičke spremnosti od kuće pomoću praćenja podataka na ekranu, uključujući broj završenih treninga, ukupno vrijeme vježbanja i sagorene kalorije - čak možete sinhronizirati podatke sa kompatibilnog uređaja ili nosive opreme.

  Samsung zdravstvena kontrolna tabla na Neo QLED-u na jednom mjestu prikazuje mobilne sinhronizovane zdravstvene podatke i napredak u fitnesu kod kuće.Samsung zdravstvena kontrolna tabla na Neo QLED-u na jednom mjestu prikazuje mobilne sinhronizovane zdravstvene podatke i napredak u fitnesu kod kuće.

  *Dostupnost pružalaca usluga sadržaja i naknadni fitnes sadržaj mogu varirati ovisno od zemlje i regije. *Upotreba sadržaja Samsung Health aplikacije može zahtijevati dodatno plaćanje. *Dostupnost usluga je podložna promjeni bez prethodne najave. *Od korisnika se zahtijeva da bude prijavljen na isti Samsung račun na TV uređaju i mobilnom uređaju. *Sinhroniziranje zdravstvenih podataka zahtijeva kompatibilan mobilni uređaj, nosive uređaje sa podrškom za Samsung Health.

  Sjajna, dugotrajna boja s Kvantnim tačkama

  (Provjerite pravi dizajn za svoju regiju)

  Q60A prikazuje složene grafike u boji koje pokazuju dugotrajne boje Quantum Dot tehnologije.Q60A prikazuje složene grafike u boji koje pokazuju dugotrajne boje Quantum Dot tehnologije.

  Širi raspon kontrasta u filmskoj skali

  Kvantni HDR

  Kvantni HDR donosi detalje i kontrast pa tako možete doživjeti punu snagu svake slike. Prevazilaženjem vodećih standarda, dinamičko mapiranje tonova HDR10+ stvara dublje crne nijanse, živahnije slike i detalje koji uvijek prolaze.

  U poređenju sa SDR tehnologijom, prerijska slika zalaska sunca s desne strane koja ima HDR10 + logotip pokazuje širi opseg kontrasta stvoren Quantum HDR tehnologijom.U poređenju sa SDR tehnologijom, prerijska slika zalaska sunca s desne strane koja ima HDR10 + logotip pokazuje širi opseg kontrasta stvoren Quantum HDR tehnologijom.

  *Raspon kvantne HDR osvijetljenosti se zasniva na internim testnim standardima i podložan je promjeni na osnovu okruženja gledanja ili specifikacija.

  Pametniji, brži 4K procesor

  Kvantni procesor Lite 4K

  Samsung snažni procesor vrši optimizaciju kvaliteta zvuka u skladu sa sadržajem koji se gleda. Osim toga, snažna 4K upscaling tehnologija omogućava da dostignete i do 4K rezolucije za sadržaj koji volite.

  Prikazan je QLED TV procesorski čip. Na vrhu se mogu vidjeti Samsung logotip, kao i logotip AI Quantum Processor 4K.Prikazan je QLED TV procesorski čip. Na vrhu se mogu vidjeti Samsung logotip, kao i logotip AI Quantum Processor 4K.

  Virtuelni zvuk koji prati akciju

  Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

  3D surround zvuk s našim virtuelnim zvukom na gornjem kanalu omogućava potpuno uživanje u zvučnom iskustvu.

  Simulirana grafika zvučnog vala demonstrira tehnologiju zvučnog praćenja objekata dok prati surfera preko TV ekrana.Simulirana grafika zvučnog vala demonstrira tehnologiju zvučnog praćenja objekata dok prati surfera preko TV ekrana.

  TV uređaj i soundbar orkestrirani u savršenom skladu

  Q-simfonija

  Okružite se zvukom sa TV uređaja i soundbara koji su orkestrirani u skladu. Q-simfonija jednako omogućava TV uređaju i soundbar zvučnicima da rade istovremeno kako bi pružili bolji surround efekat bez potrebe za isključivanem zvučnika TV uređaja.

  *Q-simfonija je dostupna samo sa kompatibilnim soundbarom. Provjerite za kompatibilnost Q-simfonije na specifikacijama soundbara.

  TV uređaj i soundbar orkestrirani u savršenom skladuTV uređaj i soundbar orkestrirani u savršenom skladu

  Zvuk koji je precizno prilagođen Vašem sadržaju

  Prilagodljiv zvuk

  Prilagodljivi zvuk ima zvučnu scensku inteligenciju koja vrši optimizaciju zvuka na osnovu analize scena u stvarnom vremenu prema tipu sadržaja.

  Simulirana grafika zvučnih talasa prikazuje tehnologiju audio scenskog inteligencije koja optimizira TV zvuk od muzike do bioskopske scene.Simulirana grafika zvučnih talasa prikazuje tehnologiju audio scenskog inteligencije koja optimizira TV zvuk od muzike do bioskopske scene.

  Uglađen i tanak, više nego ikada

  AirSlim (Provjerite pravi dizajn za svoju regiju)

  Zapanjujuće tanak dizajn koji do sada niste vidjeli u ovoj kategoriji, učinit će da se Vaš TV uređaj besprijekorno stopi sa zidom.

  Pogled profila QLED TV-a prikazuje izuzetno tanak dizajn QLED TV AirSlim-a.Pogled profila QLED TV-a prikazuje izuzetno tanak dizajn QLED TV AirSlim-a.

  Odmah reaguje na Vaše komande

  Automatski režim niske latencije

  Uskočite u igru brže sa Automatskim režimom niske latencije (ALLM) koji optimizira Vaš ekran pa tako imate više kontrole sa gotovo neprimjetnom ulaznom latencijom. Iskusite glatko igranje u svom najimpresivnijem obliku bez zamućenja i treperenja pokreta.

  *Smanjeno kašnjenje unosa se bazira na internim testnim standardima i podložno je promjeni na osnovu postavki igrice ili specifičnih uslova.

  Jednostavno dodirnite za povezivanje

  Tap View funkcija

  Preslikavanje filmova ili muzike sa Vašeg telefona na TV uređaj jednostavno samo jednim dodirom. Kada dodirnete svoj TV uređaj mobilnim uređajem, TV uređaj osjeti dodir i preslikava se automatski. Tako je jednostavno i brzo prebaciti se na TV uređaj i nastaviti uživati u svom omiljenom sadržaju.

  *Tap View funkcija je dostupna na Samsung Galaxy uređajima sa Android OS 8.1. i novijim. *Nije dostupna na 32-inčnom Q60A

  Jednostavno dodirnite za povezivanjeJednostavno dodirnite za povezivanje

  Kontrolirajte uređaje stare i nove

  SmartThings

  Neka Vaš TV uređaj automatski prepozna, odmah se poveže i intuitivno predstavi sve Vaše uređaje oko TV uređaja. SmartThings aplikacija ne podržava samo mobilne/cam/IoT/Smart uređaje, nego uključuje i stare uređaje. Kada se uređaji povežu, upravljanje njima je jednostavno kao i korištenje Vašeg One Remote daljinskog upravljača.

  *Molimo Vas da pogledate stranicu za podršku za više detalja i kompatibilne mobilne uređaje. *Otkrivanje uređaja pomoću Wi-Fi mreže trenutno nije podržano i bit će dostupno sa budućim ažuriranjem softvera. *Upotreba SmartThings aplikacije zahtijeva važeći Samsung račun.

  QLED TV prikazuje korisničko sučelje SmartThings. SmartThings identificira sve povezane uređaje u blizini QLED televizora. Grafičke ikone uređaja za pranje, ventilator, svjetlo i pod postavljene su oko interfejsa kako bi ilustrirale popularne uređaje za povezivanje.QLED TV prikazuje korisničko sučelje SmartThings. SmartThings identificira sve povezane uređaje u blizini QLED televizora. Grafičke ikone uređaja za pranje, ventilator, svjetlo i pod postavljene su oko interfejsa kako bi ilustrirale popularne uređaje za povezivanje.

  Odaberite glasovnog asistenta na kojeg ste navikli

  Višestruki glasovni asistenti

  Odaberite svog omiljenog glasovnog asistenta; Bixby, Amazon Alexa ili Google Assistant. Po prvi put su svi ugrađeni u Samsung TV kako bi pružili optimalno iskustvo zabave i naprednu kontrolu u Vašem povezanom domu.

  *Samsung u bilo koje vrijeme i po vlastitom nahođenju može bez prethodnog upozorenja ili obavještenja promijeniti usluge glasovnog asistenta ili obustaviti i/ili prestati sa pružanjem usluge glasovnog asistenta ili bilo kojeg dijela usluga glasovnog asistenta. Sadržaj, TV usluge i mogućnosti koje su na slici možda neće biti dostupni za sve regije i teritorije. *Bixby glasovne komande prepoznaju engleski (SAD/UK), francuski, španski, njemački, talijanski, kineski i korejski. Nisu svi akcenti, dijalekti i izrazi prepoznati. * Amazon, Alexa, i svi povezani logotipi su zaštitne oznake Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. *Google je zaštitni znak kompanije Google LLC.

  Ikona mikrofona prekriva sliku ekrana TV-a za zalazak sunca na plaži, pokazujući funkciju glasovnog asistenta QLED TV.Ikona mikrofona prekriva sliku ekrana TV-a za zalazak sunca na plaži, pokazujući funkciju glasovnog asistenta QLED TV.

  Slobodan TV uređaj, bez obaveza

  Samsung TV Plus

  Uživajte u besplatnoj reprodukciji TV sadržaja s našim virtuelnim kanalima, Samsung TV Plus. Izaberite iz mnoštva kanala koji nude sadržaj za sva interesovanja koja su trenutno u trendu. Nema potrebe da pitate prijatelja kakav je sadržaj sada aktuelan. Samo se priključite na Samsung TV Plus i saznajte.

  *Usluge sadržaja mogu varirati ovisno o regiji i podložne su promjenama bez prethodnih obavještenja.

  Slobodan TV uređaj, bez obavezaSlobodan TV uređaj, bez obaveza

  Utrošite vrijeme na gledanje, ne na pretraživanje

  Univerzalni vodič (Provjerite pravu sliku za svoju regiju)

  Upoznajte iskustvo traženja sadržaja unaprijed koje ubrzava pronalazak onoga što ćete gledati uživo na TV uređaju i OTT. Sada je lako pronaći svoje omiljene filmove i serije sve na jednom mjestu.

  *Usluge sadržaja mogu varirati ovisno o regiji i podložne su promjenama bez prethodnih obavještenja.

  Utrošite vrijeme na gledanje, ne na pretraživanjeUtrošite vrijeme na gledanje, ne na pretraživanje

  Dom je tamo gdje je zdravlje

  Samsung Health

  Samsung Health za TV olakšava održavanje fizičke spremnosti od kuće pomoću praćenja podataka na ekranu, uključujući broj završenih treninga, ukupno vrijeme vježbanja i sagorene kalorije - čak možete sinhronizirati podatke sa kompatibilnog uređaja ili nosive opreme.

  Samsung zdravstvena kontrolna tabla na Neo QLED-u na jednom mjestu prikazuje mobilne sinhronizovane zdravstvene podatke i napredak u fitnesu kod kuće.Samsung zdravstvena kontrolna tabla na Neo QLED-u na jednom mjestu prikazuje mobilne sinhronizovane zdravstvene podatke i napredak u fitnesu kod kuće.

  *Dostupnost pružalaca usluga sadržaja i naknadni fitnes sadržaj mogu varirati ovisno od zemlje i regije. *Upotreba sadržaja Samsung Health aplikacije može zahtijevati dodatno plaćanje. *Dostupnost usluga je podložna promjeni bez prethodne najave. *Od korisnika se zahtijeva da bude prijavljen na isti Samsung račun na TV uređaju i mobilnom uređaju. *Sinhroniziranje zdravstvenih podataka zahtijeva kompatibilan mobilni uređaj, nosive uređaje sa podrškom za Samsung Health.

  Specifikacije proizvoda
  Veličina Ekrana55''
  Rezolucija Ekrana4K Ultra HD (3840 x 2160)
  Vrsta EkranaQLED
  SmartDa
  InternetDa
  3DNe
  ZakrivljenostRavni