Close
  Preferences
  Pretraga

  PHILIPS TV 43"PUS8007 4K Android 43PUS8007/12

  PHILIPS TV 43"PUS8007 4K Ultra HD, Android, Smart TV, Ambilight, Mar crni okvir **MODEL 2022*
  Proizvođač:Philips
  Jedinstvena šifra artikla:48311
  Dostupnost:Nema na stanju
  795,00 KM

  Dijagonala Ekrana43''
  Vrsta EkranaLED
  Rezolucija Ekrana4K Ultra HD (3840 x 2160)
  SmartDa
  3DNe
  ZakrivljenostRavni

  Jednostavan. Pametan. Predivan.

  4K UHD HDR Android TV

  • TV s tehnologijom Ambilight s 3 strane
  • Podrška za glavne HDR formate
  • Dolby Vision i Dolby Atmos
  • Android TV od 108 cm (43")
  Čarobni Ambilight. Samo iz tvrtke Philips.

  Čarobni Ambilight. Samo iz tvrtke Philips.

  Tehnologija Ambilight tvrtke Philips čini briljantni doživljaj gledanja sadržaja na televizoru tvrtke Philips još većim! LED svjetla oko ruba televizora svijetle i mijenjaju boju savršeno prateći boje radnje na zaslonu ili glazbe. Svjetla su tako topla i uvlače u radnju da ćete se pitati kako ste u doživljaju televizije uživali bez njih.

  Živopisan prikaz. 4K UHD LED TV tvrtke Philips.

  Živopisan prikaz. 4K UHD LED TV tvrtke Philips.

  Svidjet će vam se sve što gledate uz ovaj 4K UHD LED TV. Procesor Pixel Precise Ultra HD tvrtke Philips optimizira kvalitetu slike kako bi se postigle oštre slike, bogate boje i uglađeni pokreti. Svaki put ćete dobiti najbolji mogući doživljaj gledanja.

  Filmska slika i zvuk. Dolby Vision i Dolby Atmos.

  Filmska slika i zvuk. Dolby Vision i Dolby Atmos.

  Ugrađene tehnologije Dolby Vision i Dolby Atmos osiguravaju nevjerojatan izgled i zvuk filmova, emisija i igara. Gledajte sliku kakvu je redatelj zamislio, bez razočaravajućih scena koje su pretamne da se razaznaju! Jasno ćete čuti svaku riječ. Iskusite zvučne efekte kao da su doista oko vas.

  Jednostavno pametan. Android TV.

  Jednostavno pametan. Android TV.

  Vaš Android TV tvrtke Philips pruža vam sadržaj koji želite, onda kad ga želite. Možete prilagoditi početni zaslon za prikazivanje omiljenih aplikacija, čime pojednostavljujete usmjeravanje omiljenih filmova i serija. Osim toga, možete nastaviti ondje gdje ste stali.

  Glasovno upravljanje. Radi s uslugom Google Assistant.

  Glasovno upravljanje. Radi s uslugom Google Assistant.

  Android TV-om tvrtke Philips možete upravljati glasovno, putem bilo kojeg zvučnika koji ima Google Assistant ili putem Android TV aplikacije za daljinsko upravljanje. Želite pronaći aplikacije, usmjeravati sadržaj ili igrati igre? Samo pitajte.

  Tanki televizor. Opremljen za budućnost.

  Tražite televizor koji se uklapa u vašu prostoriju? Zaslon koji je gotovo bez okvira na ovom 4K pametnom televizoru uklopit će se u bilo koji interijer, a tanke, mat crne noge daju mu dojam da lebdi u zraku. Ambalaža i umeci napravljeni su od recikliranog kartona i papira.

  Odličan za igre. Niske latencije na bilo kojoj konzoli.

  Vaš televizor tvrtke Philips omogućuje vam da najbolje iskoristite svoju konzolu, uz brzu igru i uglađenu grafiku. HDMI veza s podrškom za VRR; postavka za malo kašnjenje aktivira se automatski kad uključite konzolu. Način igranja s osvjetljenjem Ambilight igre čini još uzbudljivijima.