Close
Kategorije
  Filters
  Preferences
  Pretraga
  Proizvođač: Garmin

  GARMIN FORERUNNER 745 Neo Tropic 010-02445-11

  Ovaj GPS sat za trčanje dizajniran je za trkače i triatlonce poput vas kojima su potrebne detaljne statistike o treningu i vježbama na uređaju, kao i funkcije pametnog sata.
  Jedinstvena šifra artikla: 43000
  Dostupnost: Na stanju
  933,00 KM sa PDV-om
  Cijena Raiffeisen VISA -10%: 839,70 KM

  Svi korisnici Visa kreditnih kartica Raiffeisen banke koji obave plaćanje navedenim karticama (Visa Credit, Visa Gold i Visa Installment), ostvaruju popust od 10% na ukupnu kupovinu u Genelec maloprodajnim objektima ili na našem webshopu.
  Opširnije možete pronaći ovdje.

  * popusti ne vrijede za proizvode sa već sniženom cijenom.

  Forerunner 745, Black

  Ulovite nove osobne rekorde

  • Ovaj sat za trčanje s GPS-om namijenjen je za trkače i triatlonce poput vas kojima su potrebni detaljni statistički podaci o treniranju i vježbe na uređaju, kao i funkcije pametnog sata.
  • Uz prethodno učitane profile aktivnosti možete plivati, voziti bicikl, trčati, raditi triatlon itd.
  • Opsjednuti ste statistikom? Tu opsjednutost dijeli i vaš sat. Nadohvat ruke imat ćete maksimalni VO2, opterećenje treniranja i još mnogo toga.
  • Primajte preporučena vježbanja dana prilagođena vama na temelju vaših prethodnih treninga.
  • Ključno je imati dobru glazbu. Sinkronizirajte omiljenu glazbu na svoj sat.
  • Funkcija za beskontaktno plaćanje Garmin Pay™ omogućuje vam kupovinu jednim dodirom zapešća1.
  • Uživajte u bateriji koja traje dovoljno za bilo koju utrku. U GPS načinu rada s reprodukcijom glazbe dobivate do 6 sati trajanja baterije.

  Dizajniran za sva okruženja

  Forerunner 745 dizajniran je da vas prati kamo god vas sport odvede. Napravljen je da izdrži do 200 znojnih trčanja, vožnji biciklom po neravnom terenu i dugačkih plivanja.

  Izdržljiv i nosiv

  Forerunner 745 naš je najmanji i najlakši pametni sat za trčanje i triatlon sa svim funkcijama, a udobno vam pristaje tijekom treninga, utrke i u svakodnevnom životu.

  Garmin Forerunner 745

  Neka vam performanse budu prioritet.

  Preporučeno vježbanje dana

  Uživajte u vođenom treniranju koje se temelji na vašoj razini kondicije i primajte preporuke za trčanje i vožnju dana na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja i statusa treniranja.

  Efekt vježbanja

  Saznajte kako vaše vježbanje utječe na poboljšanje izdržljivosti, brzine i snage uz podatke o efektu aerobnog i anaerobnog vježbanja. .

  Vrijeme oporavka

  Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daju do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

  Ugrađene sportske aplikacije

  Dobit ćete ugrađene profile aktivnosti za trčanje, biciklizam, triatlon, plivanje u bazenu i na otvorenim vodama, trčanje na atletskoj stazi i još mnogo toga. Za utrke i kombinirana vježbanja možete se prebacivati između sportova samo jednim pritiskom gumba.

  Maksimalni VO2

  Trenirajte pametnije uz maksimalni VO2 koji vam pokazuje kakve performanse možete očekivati. To mjerenje uračunava i promjene performansi koje mogu uzrokovati toplina ili nadmorska visina.

  Predviđanje utrke

  Ovaj specijalizirani alat u obzir uzima vašu razinu kondicije i povijest treniranja kako bi vam pomogao ostvariti cilj utrke i kako bi vam dao uvid u utjecaj treniranja na predviđeno vrijeme završetka utrke.

  Stanje performansi

  Dok trčite, Forerunner 745 analizira vaš tempo, puls2 i varijabilnost pulsa za procjenu trenutačnog učinka u stvarnom vremenu.

  Opterećenje treniranja

  Ova vam statistika mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima.

  Status treniranja

  Ovo mjerenje procjenjuje vaša zadnja vježbanja i indikatore performansi te vam na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti.

  Snaga bicikliranja

  Povežite se s kompatibilnim Garmin kako biste u vožnji postigli veću učinkovitost zahvaljujući dinamici bicikliranja, FTP-u i naprednim načinima treniranja.

  Senzor pulsa na zapešću

  Bez problema dobijte podatke o pulsu2, uključujući i naredna upozorenja o pulsu i druge funkcije, kako biste iskoristili maksimalni potencijal svojih vježbanja.

  Dinamika trčanja

  Kada se upotrebljava s kompatibilnim dodatnim uređajem3, Forerunner 745 mjeri ključne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom te drugi podaci.

  Višetruki GNSS

  Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS i Galileo) koji omogućuju bolje praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS.

  Garmin trener

  Ovi besplatni prilagodljivi planovi treniranja stavljaju vam na raspolaganje savjete stručnih trenera i prilagođavaju se vama i vašim ciljevima. Vježbe se sinkroniziraju izravno na vaš sat.

  Izradite više staza

  Izradite staze u našoj aplikaciji Garmin Connect™4 i nikad vam neće ponestati ideja za trčanje. Možete ih isplanirati i na drugim platformama kao što su Strava i Komoot te ih zatim automatski sinkronizirati s uređajem Forerunner.

  TRENDLINE™ određivanje rute na temelju popularnosti

  Garmin Connect odabirom najpopularnijih cesta (i staza) može pronaći najbolju rutu zahvaljujući milijardama kilometara podataka koje su u aplikaciju prenijeli biciklisti i trkači.

  Garmin Forerunner 745

  Iznadprosječan doživljaj upotrebe pametnog sata.

  Senzor pulsnog oksimetra

  Ovaj senzor na zapešću5 prati razinu zasićenosti krvi kisikom kako biste dobili jasan uvid u to kako spavate ili kako se prilagođavate nadmorskoj visini.

  Senzor energije BODY BATTERY™

  Mjerite razinu energije u svom tijelu kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor.

  Praćenje menstruacije

  Praćenje detalja o menstrualnom ciklusu može vam pomoći u prilagođavanju treninga kako bi se maksimalno povećao potencijal za poboljšanje i kako biste mogli planirati nadolazeće utrke ovisno o fazi ciklusa.

  Glazba na vašem zapešću

  Sinkronizirajte popise za reprodukciju s odabranih servisa za streaming glazbe6 izravno na sat. Forerunner 745 može pohraniti do 500 pjesama.

  Funkcija za beskontaktno plaćanje GARMIN PAY™

  Preskočite redove čekanja u trgovini i odabranim sustavima javnog prijevoza uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay1 kod obuhvaćenih davatelja usluge.

  Pametne obavijesti

  Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na sat dok je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom.

  Funkcije za sigurnost i praćenje

  Ako se ne osjećate sigurno ili ako sat prepozna da se dogodila nezgoda, funkcije pomoći i prepoznavanja nezgoda7 šalju vašu lokaciju kontaktima u hitnim slučajevima.

  CONNECT IQ™ trgovina

  Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine8.

  Sinkronizacija s aplikacijom GARMIN CONNECT

  Prenesite svoje aktivnosti u aplikaciju Garmin Connect za interakciju s uspješnom online zajednicom u kojoj se aktivni ljudi povezuju i natječu te čak i dijele svoje uspjehe putem društvenih medija.

  Trajanje baterije

  Dobit ćete do 1 tjedna trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i 6 sati u GPS načinu rada s reprodukcijom glazbe. Upotrijebite način rada UltraTrac™ kako bi baterija trajala duže i od vaše najduže utrke.


  Pregledajte informacije o trenutačno podržanim zemljama, platnoj mreži i izdavatelju kartice.
  Točnost praćenja aktivnosti.
  3 Kad se koristi sa senzorom dinamike trčanja ili s HRM-Run™ ili HRM-Tri™ senzorom (prodaje se zasebno).
  4 Potrebna je aplikacija na vašem kompatibilnom pametnom telefonu uparenom s uređajem Forerunner 745.
  5 Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.
  6 Možda će biti potrebna premium pretplata na glazbene sadržaje pružatelja usluga treće strane.
  7 Kada je uparen s kompatibilnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.
  8 Kada se upari s računalom ili kompatibilnim pametnim telefonom uz preuzimanje putem aplikacije Connect IQ Store.

  Amazon Music i svi povezani logotipi trgovački su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. SPOTIFY i logotip Spotify nalaze se među registriranim trgovačkim znakovima tvrtke Spotify AB.

  Specifikacije:

  Općenito

  MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIVStaklo Corning® Gorilla® DX
  MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIRPolimer ojačan vlaknima
  MATERIJAL REMENASilikon
  VELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV43,8 x 43,8 x 13,3 mm
  ZASLON U BOJIDa
  VELIČINA ZASLONA, Š X VPromjer 30,4 mm (1,2")
  REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V240 x 240 piksela
  VRSTA ZASLONAČitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
  TEŽINA47 g
  TRAJANJE BATERIJENačin rada pametnog sata: do 7 dana
  GPS način rada s reprodukcijom glazbe: do 6 sati
  GPS način rada bez reprodukcije glazbe: do 16 sati
  UltraTrac™ način rada: do 21 sat
  VODOOTPORANPlivanje, 5 ATM
  UGRAĐENA MEMORIJAPodaci o 200 sati aktivnosti

  Funkcije sata

  FUNKCIJE SATADa
  SINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OMDa
  AUTOMATSKO LJETNO VRIJEMEDa
  ALARM NA SATUDa
  MJERAČ VREMENADa
  ŠTOPERICADa
  VRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCADa

  Praćenje zdravlja

  MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU (NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE)Da
  DNEVNI PULS U MIROVANJUDa
  UPOZORENJA ZA NEUOBIČAJENI PULSDa (visok i nizak)
  STOPA DISANJA (24X7)Da
  PULSNA OKSIMETRIJA ZA PRAĆENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISIKOMDa (provjera na licu mjesta i neobavezna cjelodnevna aklimacija i u snu)
  KONDICIJSKA DOBDa (20 mm, industrijski standard)
  SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™Da
  CJELODNEVNO PRAĆENJE STRESADa
  MJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJEDa
  SPAVANJADa
  NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA (REZULTAT SPAVANJA I INFORMACIJE)Da
  HIDRACIJADa (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
  MENSTRUALNI CIKLUSDa (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)

  Senzori

  OMOGUĆEN GPSDa
  GLONASSDa
  GALILEODa
  GARMIN ELEVATE™ MONITOR ZA MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆUDa
  BAROMETARSKI VISINOMJERDa
  ELEKTRONIČKI KOMPASDa
  ŽIROSKOPDa
  BRZINOMJER (IZRAČUNAVA UDALJENOST KAD VJEŽBATE U ZATVORENOM BEZ UPOTREBE NOŽNOG SENZORA)Da
  TERMOMETARDa
  PULS, KISIK I AKLIMATIZACIJADa

  Svakodnevne pametne funkcije

  POVEZIVOSTBluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
  CONNECT IQ™ (MOGUĆNOST PREUZIMANJA IZGLEDA SATA, PODATKOVNIH POLJA, WIDGETA I APLIKACIJA)Da
  PAMETNE OBAVIJESTIDa
  ODGOVOR PORUKOM / ODBIJANJE TELEFONSKOG POZIVA TEKSTUALNOM PORUKOM (SAMO ANDROID™)Da
  KALENDARDa
  PROGNOZADa
  UPRAVLJANJE GLAZBOMDa
  REPRODUKCIJA GLAZBEDa
  POHRANA GLAZBEDo 500 pjesama
  PRONAĐI MOJ TELEFONDa
  FUNKCIJA "PRONAĐI MOJ SAT"Da
  UPRAVLJANJE VIRB® KAMEROMDa
  KOMPATIBILNOST S PAMETNIM TELEFONOMiPhone® & Android™
  KOMPATIBILNOST S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILEDa
  GARMIN PAY™Da

  Funkcije za sigurnost i praćenje

  LIVETRACKDa
  GROUP LIVETRACKDa
  DIJELJENJE DOGAĐAJA U STVARNOM VREMENUsamo Android™
  PREPOZNAVANJE NEZGODA TIJEKOM ODABIRA AKTIVNOSTIDa
  POMOĆDa

  Taktičke funkcije

  DVOSTRUKE MREŽNE KOORDINATEDa

  Funkcije za praćenje aktivnosti

  BROJAČ KORAKADa
  TRAKA PODSJETNIKA NA KRETANJE (PRIKAZUJE SE NA UREĐAJU NAKON ODREĐENOG RAZDOBLJA NEAKTIVNOSTI; HODAJTE NEKOLIKO MINUTA KAKO BISTE JE VRATILI NA POČETNE VRIJEDNOSTI)Da
  AUTOMATSKI CILJ (UREĐAJ UČI O VAŠOJ RAZINI AKTIVNOSTI I ODREĐUJE CILJNI BROJ KORAKA U DANU)Da
  IZRAČUN POTROŠENIH KALORIJADa
  BROJ KATOVA NA KOJE STE SE POPELIDa
  PRIJEĐENA UDALJENOSTDa
  MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJADa
  TRUEUP™Da
  MOVE IQ™Da

  Oprema za fitness/teretanu

  DOSTUPNI PROFILI AKTIVNOSTI ZA TERETANUVježbe snage, kardio trening, treniranje na orbitreku, penjanje stepenicama, penjanje na katove, veslanje na ergometru, pilates i joga
  KARDIO VJEŽBEDa
  VJEŽBE SNAGEDa
  JOGA VJEŽBEDa
  PILATES VJEŽBEDa
  AUTOMATSKO PRAĆENJE PONAVLJANJADa

  Funkcije za trening, planiranje i analizu

  ZONE PULSADa
  UPOZORENJA ZA PULSDa
  KALORIJE NA TEMELJU PULSADa
  POSTOTAK MAKSIMALNOG PULSADa
  POSTOTAK REZERVE PULSADa
  VRIJEME OPORAVKADa
  AUTOMATSKI MAKSIMALNI PULSDa
  TEST STRESA NA TEMELJU VARIJABILNOSTI PULSA (3 MINUTE MJERI PROMJENE VAŠEG PULSA DOK MIRNO STOJITE, NA TEMELJU ČEGA PROCJENJUJE RAZINU STRESA U RASPONU OD 1 DO 100, PRI ČEMU NIŽI REZULTAT UKAZUJE NA NIŽU RAZINU STRESA)da (s kompatibilnim dodacima)
  HR BROADCAST (SLANJE PODATAKA O PULSU PUTEM ANT+™ SENZORA NA UPARENE UREĐAJE)Da
  GPS BRZINA I UDALJENOSTDa
  PRILAGODLJIVI ZASLON(I)Da
  PRILAGODLJIVI PROFILI AKTIVNOSTIDa
  AUTO PAUSE® (PAUZIRANJE I POKRETANJE MJERAČA VREMENA NA TEMELJU BRZINE)Da
  INTERVALI VJEŽBANJA (POSTAVLJANJE INTERVALA VJEŽBANJA I ODMORA)Da
  NAPREDNO VJEŽBANJEDa
  PREUZIMANJE PLANOVA TRENINGADa
  AUTO LAP® (AUTOMATSKO POKRETANJE NOVOG KRUGA)Da
  RUČNO OZNAČAVANJE DIONICEDa
  PRILAGODLJIVA UPOZORENJA O DIONICAMADa
  AKLIMATIZACIJA NA VIŠE TEMPERATURE I VEĆU NADMORSKU VISINUDa
  PROCJENA MAKSIMALNE VRIJEDNOSTI VO2Da
  STATUS TRENIRANJA (OMOGUĆUJE VAM DA SAZNATE TRENIRATE LI UČINKOVITO PRAĆENJEM PODATAKA O VAŠEM TRENIRANJU, UKLJUČUJUĆI MAKSIMALNI VO2 I ANAEROBNI PRAG, KOJE ZATIM USPOREĐUJE S NOVIM PODACIMA)Da
  OPTEREĆENJE TRENIRANJA (KOMBINIRA PODATKE O PULSU I MAKSIMALNOM VO2 I TAKO OCJENJUJE INTENZITET VAŠEG VJEŽBANJA U PERIODU OD 28 DANA KAKO BISTE BILI SIGURNI DA SE NALAZITE U OPTIMALNOM RASPONU ZA POSTIZANJE SVOJIH CILJEVA)Da
  FOKUS OPTEREĆENJA TRENIRANJADa
  EFEKT (AEROBNOG) VJEŽBANJADa
  EFEKT (ANAEROBNOG) VJEŽBANJADa
  PRIMARNA KORIST (OZNAKE EFEKTA VJEŽBANJA)Da
  PRILAGODLJIVA UPOZORENJADa
  ZVUČNI ODZIVNICIDa
  VRIJEME ZAVRŠETKADa
  VIRTUAL PARTNER® (TRENIRAJTE S DIGITALNOM OSOBOM)Da
  VIRTUAL RACER™Da
  AUTOMATSKI MULTISPORT (PROMIJENITE SPORT JEDNIM PRITISKOM GUMBA)Da
  VIŠE SPORTOVADa
  VODIČ KROZ STAZEDa
  SEGMENTI (LIVE, GARMIN)Da
  STRAVA FUNKCIJE (BEACON, LIVE SEGMENTI)Da
  STVARANJE POVRATNE STAZE (TRČANJE/BICIKLIZAM)Da
  TRENDLINE™ ODREĐIVANJE RUTE NA TEMELJU POPULARNOSTIDa
  ZAKLJUČAVANJE DODIROM I/ILI GUMBOMDa
  TIPKE PREČACADa
  AUTOMATSKO POMICANJEDa
  POVIJEST AKTIVNOSTI NA SATUDa
  PHYSIO TRUEUPDa

  Funkcije za trčanje

  DOSTUPNI PROFILI ZA TRČANJETrčanje, trčanje na traci, trčanje na dvoranskoj i vanjskoj atletskoj stazi, virtualno trčanje, terensko trčanje
  VRIJEME, TEMPO I UDALJENOST NA TEMELJU GPS-ADa
  DINAMIKA TRČANJAda (s kompatibilnim dodacima)
  VERTIKALNA OSCILACIJA I OMJER VERTIKALNE OSCILACIJE (KOLIČINA "POSKAKIVANJA" DOK TRČITE I OMJER TROŠKA I KORISTI U ODNOSU NA DULJINU KORAKA)da (s kompatibilnim dodacima)
  VRIJEME DODIRA S TLOM I BALANS (POKAZUJE KOLIKO STE VREMENA DOK TRČITE U DODIRU S TLOM, A KOLIKO U ZRAKU I OMOGUĆUJE VAM PROVJERU SIMETRIJE TRČANJA)da (s kompatibilnim dodacima)
  DULJINA KORAKA (U STVARNOM VREMENU)da (s kompatibilnim dodacima)
  KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU)Da
  STANJE PERFORMANSI (NAKON ŠTO STE TRČALI 6 DO 20 MINUTA, VAŠA SE KONDICIJA U STVARNOM VREMENU USPOREĐUJE S VAŠOM PROSJEČNOM RAZINOM KONDICIJE)Da
  LAKTATNI PRAG (ANALIZOM VAŠEG TEMPA I PULSA PROCJENJUJE TOČKU U KOJOJ SE VAŠI MIŠIĆI POČINJU BRZO UMARATI)da (s kompatibilnim dodacima)
  PACEPRO™ STRATEGIJE ZA TEMPODa
  VJEŽBANJE TRČANJADa
  PREDVIĐANJE UTRKEDa
  SENZOR BRZINE/KADENCEDa

  Funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom

  DOSTUPNI PROFILI ZA REKREACIJU NA OTVORENOMPlaninarenje, skijanje, snowboarding, slobodno skijanje, klasično cross-country skijanje i cross-country skijaško trčanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, vožnja kajakom, veslanje
  NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKEDa
  TRAG KRETANJA POPUT MRVICA KRUHA U STVARNOM VREMENUDa
  NATRAG NA POČETAKDa
  TRACBACK®Da
  ULTRATRAC MODEDa
  PROFIL NADMORSKE VISINEDa
  UDALJENOST DO ODREDIŠTADa
  INDIKATOR TRENDA BAROMETARSKOG TLAKADa
  CLIMBPRO™ PLANIRANJE USPONADa
  TERENSKO TRČANJE I AUTOMATSKI USPONDa
  VERTIKALNA BRZINADa
  UKUPNI USPON/SILAZAKDa
  GRAFIKON PREDSTOJEĆE NADMORSKE VISINEDa
  GPS KOORDINATEDa
  IZRAČUN POVRŠINEda (putem aplikacije Connect IQ™)
  KALENDAR LOVA/RIBOLOVAda (putem aplikacije Connect IQ™)
  INFORMACIJE O SUNCU I MJESECUda (putem aplikacije Connect IQ™)

  Funkcije za biciklizam

  UPOZORENJE O VREMENU/UDALJENOSTI (AKTIVIRANJE ALARMA KADA DOSTIGNETE CILJ)Da
  STAZEDa
  DOSTUPNI BICIKLISTIČKI PROFILIBiciklizam, sobni bicikl, brdski biciklizam
  BICIKLISTIČKA DIONICA I MAKSIMALNA SNAGA U DIONICI (SA SENZOROM SNAGE)Da
  UTRKIVANJE PROTIV AKTIVNOSTIDa
  FTP (FUNKCIONALNI PRAG SNAGE)da (s kompatibilnim dodacima)
  KOMPATIBILAN S VECTOR™ UREĐAJIMADa
  KOMPATIBILNO S MJERAČEM SNAGE (PRIKAZUJE PODATKE SNAGE IZ KOMPATIBILNIH MJERAČA SNAGE KOJI IMAJU ANT+™ DRUGIH DOBAVLJAČA)Da
  NAPREDNA PODRŠKA ZA VECTORDa
  KOMPATIBILNOST S VARIA VISION™ ZASLONOM (ZASLON KOJI SE MONTIRA NA GLAVU)Da
  KOMPATIBILNOST S VARIA™ RADAROM (RADAR OKRENUT PREMA NATRAG)Da
  KOMPATIBILNOST S VARIA™ SVJETLIMADa
  KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU)Da

  Funkcije za plivanje

  DOSTUPNI PROFILI ZA PLIVANJEPlivanje u bazenu, plivanje na otvorenim vodama, plivanje/trčanje
  METRIKA PLIVANJA NA OTVORENOJ VODI (UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE)Da
  METRIKA PLIVANJA U BAZENU (DULJINE, UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE)Da
  PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLAJA (NPR. SLOBODNI STIL)Da
  BILJEŽENJE DRILL VJEŽBIDa
  STANDARDNI MJERAČ VREMENA ODMORA (MJERI OD 0)Da
  MJERAČ VREMENA ODMORA S UKLJUČENIM PONAVLJANJEMDa
  AUTOMATSKI ODMORDa
  UPOZORENJA ZA VRIJEME I UDALJENOSTDa
  UPOZORENJE ZA TEMPO (SAMO ZA PLIVANJE U BAZENU)Da
  POKRETANJE ODBROJAVANJADa
  VJEŽBANJE PLIVANJADa
  KRITIČNA BRZINA PLIVANJADa
  PODVODNO MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆUDa
  PULS (U STVARNOM VREMENU TIJEKOM ODMORA, STATISTIKA O INTERVALIMA I SESIJAMA TIJEKOM ODMORA TE AUTOMATSKO PREUZIMANJE PODATAKA O PULSU NAKON PLIVANJA)

  Forerunner 745, Black

  Ulovite nove osobne rekorde

  • Ovaj sat za trčanje s GPS-om namijenjen je za trkače i triatlonce poput vas kojima su potrebni detaljni statistički podaci o treniranju i vježbe na uređaju, kao i funkcije pametnog sata.
  • Uz prethodno učitane profile aktivnosti možete plivati, voziti bicikl, trčati, raditi triatlon itd.
  • Opsjednuti ste statistikom? Tu opsjednutost dijeli i vaš sat. Nadohvat ruke imat ćete maksimalni VO2, opterećenje treniranja i još mnogo toga.
  • Primajte preporučena vježbanja dana prilagođena vama na temelju vaših prethodnih treninga.
  • Ključno je imati dobru glazbu. Sinkronizirajte omiljenu glazbu na svoj sat.
  • Funkcija za beskontaktno plaćanje Garmin Pay™ omogućuje vam kupovinu jednim dodirom zapešća1.
  • Uživajte u bateriji koja traje dovoljno za bilo koju utrku. U GPS načinu rada s reprodukcijom glazbe dobivate do 6 sati trajanja baterije.

  Dizajniran za sva okruženja

  Forerunner 745 dizajniran je da vas prati kamo god vas sport odvede. Napravljen je da izdrži do 200 znojnih trčanja, vožnji biciklom po neravnom terenu i dugačkih plivanja.

  Izdržljiv i nosiv

  Forerunner 745 naš je najmanji i najlakši pametni sat za trčanje i triatlon sa svim funkcijama, a udobno vam pristaje tijekom treninga, utrke i u svakodnevnom životu.

  Garmin Forerunner 745

  Neka vam performanse budu prioritet.

  Preporučeno vježbanje dana

  Uživajte u vođenom treniranju koje se temelji na vašoj razini kondicije i primajte preporuke za trčanje i vožnju dana na temelju vašeg trenutačnog opterećenja treniranja i statusa treniranja.

  Efekt vježbanja

  Saznajte kako vaše vježbanje utječe na poboljšanje izdržljivosti, brzine i snage uz podatke o efektu aerobnog i anaerobnog vježbanja. .

  Vrijeme oporavka

  Vrijeme oporavka vam nakon svakog vježbanja daju do znanja kada ćete biti spremni za novo intenzivno vježbanje. Pritom čak uračunava intenzitet treniranja i faktore kao što su stres, dnevna aktivnost i spavanje.

  Ugrađene sportske aplikacije

  Dobit ćete ugrađene profile aktivnosti za trčanje, biciklizam, triatlon, plivanje u bazenu i na otvorenim vodama, trčanje na atletskoj stazi i još mnogo toga. Za utrke i kombinirana vježbanja možete se prebacivati između sportova samo jednim pritiskom gumba.

  Maksimalni VO2

  Trenirajte pametnije uz maksimalni VO2 koji vam pokazuje kakve performanse možete očekivati. To mjerenje uračunava i promjene performansi koje mogu uzrokovati toplina ili nadmorska visina.

  Predviđanje utrke

  Ovaj specijalizirani alat u obzir uzima vašu razinu kondicije i povijest treniranja kako bi vam pomogao ostvariti cilj utrke i kako bi vam dao uvid u utjecaj treniranja na predviđeno vrijeme završetka utrke.

  Stanje performansi

  Dok trčite, Forerunner 745 analizira vaš tempo, puls2 i varijabilnost pulsa za procjenu trenutačnog učinka u stvarnom vremenu.

  Opterećenje treniranja

  Ova vam statistika mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima.

  Status treniranja

  Ovo mjerenje procjenjuje vaša zadnja vježbanja i indikatore performansi te vam na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti.

  Snaga bicikliranja

  Povežite se s kompatibilnim Garmin kako biste u vožnji postigli veću učinkovitost zahvaljujući dinamici bicikliranja, FTP-u i naprednim načinima treniranja.

  Senzor pulsa na zapešću

  Bez problema dobijte podatke o pulsu2, uključujući i naredna upozorenja o pulsu i druge funkcije, kako biste iskoristili maksimalni potencijal svojih vježbanja.

  Dinamika trčanja

  Kada se upotrebljava s kompatibilnim dodatnim uređajem3, Forerunner 745 mjeri ključne parametre trčanja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom te drugi podaci.

  Višetruki GNSS

  Pristupite višestrukim sustavima satelita globalne navigacije (GPS, GLONASS i Galileo) koji omogućuju bolje praćenje u zahtjevnijim okruženjima nego što vam to omogućuje samo GPS.

  Garmin trener

  Ovi besplatni prilagodljivi planovi treniranja stavljaju vam na raspolaganje savjete stručnih trenera i prilagođavaju se vama i vašim ciljevima. Vježbe se sinkroniziraju izravno na vaš sat.

  Izradite više staza

  Izradite staze u našoj aplikaciji Garmin Connect™4 i nikad vam neće ponestati ideja za trčanje. Možete ih isplanirati i na drugim platformama kao što su Strava i Komoot te ih zatim automatski sinkronizirati s uređajem Forerunner.

  TRENDLINE™ određivanje rute na temelju popularnosti

  Garmin Connect odabirom najpopularnijih cesta (i staza) može pronaći najbolju rutu zahvaljujući milijardama kilometara podataka koje su u aplikaciju prenijeli biciklisti i trkači.

  Garmin Forerunner 745

  Iznadprosječan doživljaj upotrebe pametnog sata.

  Senzor pulsnog oksimetra

  Ovaj senzor na zapešću5 prati razinu zasićenosti krvi kisikom kako biste dobili jasan uvid u to kako spavate ili kako se prilagođavate nadmorskoj visini.

  Senzor energije BODY BATTERY™

  Mjerite razinu energije u svom tijelu kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor.

  Praćenje menstruacije

  Praćenje detalja o menstrualnom ciklusu može vam pomoći u prilagođavanju treninga kako bi se maksimalno povećao potencijal za poboljšanje i kako biste mogli planirati nadolazeće utrke ovisno o fazi ciklusa.

  Glazba na vašem zapešću

  Sinkronizirajte popise za reprodukciju s odabranih servisa za streaming glazbe6 izravno na sat. Forerunner 745 može pohraniti do 500 pjesama.

  Funkcija za beskontaktno plaćanje GARMIN PAY™

  Preskočite redove čekanja u trgovini i odabranim sustavima javnog prijevoza uz rješenje za beskontaktno plaćanje Garmin Pay1 kod obuhvaćenih davatelja usluge.

  Pametne obavijesti

  Primajte e-poštu, poruke i upozorenja izravno na sat dok je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom.

  Funkcije za sigurnost i praćenje

  Ako se ne osjećate sigurno ili ako sat prepozna da se dogodila nezgoda, funkcije pomoći i prepoznavanja nezgoda7 šalju vašu lokaciju kontaktima u hitnim slučajevima.

  CONNECT IQ™ trgovina

  Preuzmite prilagođene izglede sata, dodajte podatkovna polja i preuzmite aplikacije i widgete iz Connect IQ trgovine8.

  Sinkronizacija s aplikacijom GARMIN CONNECT

  Prenesite svoje aktivnosti u aplikaciju Garmin Connect za interakciju s uspješnom online zajednicom u kojoj se aktivni ljudi povezuju i natječu te čak i dijele svoje uspjehe putem društvenih medija.

  Trajanje baterije

  Dobit ćete do 1 tjedna trajanja baterije u načinu rada pametnog sata i 6 sati u GPS načinu rada s reprodukcijom glazbe. Upotrijebite način rada UltraTrac™ kako bi baterija trajala duže i od vaše najduže utrke.


  Pregledajte informacije o trenutačno podržanim zemljama, platnoj mreži i izdavatelju kartice.
  Točnost praćenja aktivnosti.
  3 Kad se koristi sa senzorom dinamike trčanja ili s HRM-Run™ ili HRM-Tri™ senzorom (prodaje se zasebno).
  4 Potrebna je aplikacija na vašem kompatibilnom pametnom telefonu uparenom s uređajem Forerunner 745.
  5 Ovaj uređaj nije medicinski uređaj i nije namijenjen za uporabu pri dijagnostici ili praćenju medicinskih stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulsni oksimetar nije dostupan u svim zemljama.
  6 Možda će biti potrebna premium pretplata na glazbene sadržaje pružatelja usluga treće strane.
  7 Kada je uparen s kompatibilnim telefonom. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na Garmin.com/safety.
  8 Kada se upari s računalom ili kompatibilnim pametnim telefonom uz preuzimanje putem aplikacije Connect IQ Store.

  Amazon Music i svi povezani logotipi trgovački su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njezinih podružnica. SPOTIFY i logotip Spotify nalaze se među registriranim trgovačkim znakovima tvrtke Spotify AB.

  Specifikacije:

  Općenito

  MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OBJEKTIVStaklo Corning® Gorilla® DX
  MATERIJAL OD KOJEG JE IZRAĐEN OKVIRPolimer ojačan vlaknima
  MATERIJAL REMENASilikon
  VELIČINA KUĆIŠTA, ŠXDXV43,8 x 43,8 x 13,3 mm
  ZASLON U BOJIDa
  VELIČINA ZASLONA, Š X VPromjer 30,4 mm (1,2")
  REZOLUCIJA ZASLONA, Š X V240 x 240 piksela
  VRSTA ZASLONAČitljiv na sunčevoj svjetlosti, transflektivan, MIP memorija (memory-in-pixel)
  TEŽINA47 g
  TRAJANJE BATERIJENačin rada pametnog sata: do 7 dana
  GPS način rada s reprodukcijom glazbe: do 6 sati
  GPS način rada bez reprodukcije glazbe: do 16 sati
  UltraTrac™ način rada: do 21 sat
  VODOOTPORANPlivanje, 5 ATM
  UGRAĐENA MEMORIJAPodaci o 200 sati aktivnosti

  Funkcije sata

  FUNKCIJE SATADa
  SINKRONIZACIJA VREMENA S GPS-OMDa
  AUTOMATSKO LJETNO VRIJEMEDa
  ALARM NA SATUDa
  MJERAČ VREMENADa
  ŠTOPERICADa
  VRIJEME IZLASKA/ZALASKA SUNCADa

  Praćenje zdravlja

  MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆU (NEPREKIDNO, SVAKE SEKUNDE)Da
  DNEVNI PULS U MIROVANJUDa
  UPOZORENJA ZA NEUOBIČAJENI PULSDa (visok i nizak)
  STOPA DISANJA (24X7)Da
  PULSNA OKSIMETRIJA ZA PRAĆENJE ZASIĆENOSTI KRVI KISIKOMDa (provjera na licu mjesta i neobavezna cjelodnevna aklimacija i u snu)
  KONDICIJSKA DOBDa (20 mm, industrijski standard)
  SENZOR ENERGIJE BODY BATTERY™Da
  CJELODNEVNO PRAĆENJE STRESADa
  MJERAČ VREMENA ZA OPUŠTAJUĆE DISANJEDa
  SPAVANJADa
  NAPREDNO PRAĆENJE SPAVANJA (REZULTAT SPAVANJA I INFORMACIJE)Da
  HIDRACIJADa (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)
  MENSTRUALNI CIKLUSDa (u aplikaciji Garmin Connect™ i opcionalnom widgetu Connect IQ™)

  Senzori

  OMOGUĆEN GPSDa
  GLONASSDa
  GALILEODa
  GARMIN ELEVATE™ MONITOR ZA MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆUDa
  BAROMETARSKI VISINOMJERDa
  ELEKTRONIČKI KOMPASDa
  ŽIROSKOPDa
  BRZINOMJER (IZRAČUNAVA UDALJENOST KAD VJEŽBATE U ZATVORENOM BEZ UPOTREBE NOŽNOG SENZORA)Da
  TERMOMETARDa
  PULS, KISIK I AKLIMATIZACIJADa

  Svakodnevne pametne funkcije

  POVEZIVOSTBluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
  CONNECT IQ™ (MOGUĆNOST PREUZIMANJA IZGLEDA SATA, PODATKOVNIH POLJA, WIDGETA I APLIKACIJA)Da
  PAMETNE OBAVIJESTIDa
  ODGOVOR PORUKOM / ODBIJANJE TELEFONSKOG POZIVA TEKSTUALNOM PORUKOM (SAMO ANDROID™)Da
  KALENDARDa
  PROGNOZADa
  UPRAVLJANJE GLAZBOMDa
  REPRODUKCIJA GLAZBEDa
  POHRANA GLAZBEDo 500 pjesama
  PRONAĐI MOJ TELEFONDa
  FUNKCIJA "PRONAĐI MOJ SAT"Da
  UPRAVLJANJE VIRB® KAMEROMDa
  KOMPATIBILNOST S PAMETNIM TELEFONOMiPhone® & Android™
  KOMPATIBILNOST S APLIKACIJOM GARMIN CONNECT™ MOBILEDa
  GARMIN PAY™Da

  Funkcije za sigurnost i praćenje

  LIVETRACKDa
  GROUP LIVETRACKDa
  DIJELJENJE DOGAĐAJA U STVARNOM VREMENUsamo Android™
  PREPOZNAVANJE NEZGODA TIJEKOM ODABIRA AKTIVNOSTIDa
  POMOĆDa

  Taktičke funkcije

  DVOSTRUKE MREŽNE KOORDINATEDa

  Funkcije za praćenje aktivnosti

  BROJAČ KORAKADa
  TRAKA PODSJETNIKA NA KRETANJE (PRIKAZUJE SE NA UREĐAJU NAKON ODREĐENOG RAZDOBLJA NEAKTIVNOSTI; HODAJTE NEKOLIKO MINUTA KAKO BISTE JE VRATILI NA POČETNE VRIJEDNOSTI)Da
  AUTOMATSKI CILJ (UREĐAJ UČI O VAŠOJ RAZINI AKTIVNOSTI I ODREĐUJE CILJNI BROJ KORAKA U DANU)Da
  IZRAČUN POTROŠENIH KALORIJADa
  BROJ KATOVA NA KOJE STE SE POPELIDa
  PRIJEĐENA UDALJENOSTDa
  MINUTE INTENZIVNOG VJEŽBANJADa
  TRUEUP™Da
  MOVE IQ™Da

  Oprema za fitness/teretanu

  DOSTUPNI PROFILI AKTIVNOSTI ZA TERETANUVježbe snage, kardio trening, treniranje na orbitreku, penjanje stepenicama, penjanje na katove, veslanje na ergometru, pilates i joga
  KARDIO VJEŽBEDa
  VJEŽBE SNAGEDa
  JOGA VJEŽBEDa
  PILATES VJEŽBEDa
  AUTOMATSKO PRAĆENJE PONAVLJANJADa

  Funkcije za trening, planiranje i analizu

  ZONE PULSADa
  UPOZORENJA ZA PULSDa
  KALORIJE NA TEMELJU PULSADa
  POSTOTAK MAKSIMALNOG PULSADa
  POSTOTAK REZERVE PULSADa
  VRIJEME OPORAVKADa
  AUTOMATSKI MAKSIMALNI PULSDa
  TEST STRESA NA TEMELJU VARIJABILNOSTI PULSA (3 MINUTE MJERI PROMJENE VAŠEG PULSA DOK MIRNO STOJITE, NA TEMELJU ČEGA PROCJENJUJE RAZINU STRESA U RASPONU OD 1 DO 100, PRI ČEMU NIŽI REZULTAT UKAZUJE NA NIŽU RAZINU STRESA)da (s kompatibilnim dodacima)
  HR BROADCAST (SLANJE PODATAKA O PULSU PUTEM ANT+™ SENZORA NA UPARENE UREĐAJE)Da
  GPS BRZINA I UDALJENOSTDa
  PRILAGODLJIVI ZASLON(I)Da
  PRILAGODLJIVI PROFILI AKTIVNOSTIDa
  AUTO PAUSE® (PAUZIRANJE I POKRETANJE MJERAČA VREMENA NA TEMELJU BRZINE)Da
  INTERVALI VJEŽBANJA (POSTAVLJANJE INTERVALA VJEŽBANJA I ODMORA)Da
  NAPREDNO VJEŽBANJEDa
  PREUZIMANJE PLANOVA TRENINGADa
  AUTO LAP® (AUTOMATSKO POKRETANJE NOVOG KRUGA)Da
  RUČNO OZNAČAVANJE DIONICEDa
  PRILAGODLJIVA UPOZORENJA O DIONICAMADa
  AKLIMATIZACIJA NA VIŠE TEMPERATURE I VEĆU NADMORSKU VISINUDa
  PROCJENA MAKSIMALNE VRIJEDNOSTI VO2Da
  STATUS TRENIRANJA (OMOGUĆUJE VAM DA SAZNATE TRENIRATE LI UČINKOVITO PRAĆENJEM PODATAKA O VAŠEM TRENIRANJU, UKLJUČUJUĆI MAKSIMALNI VO2 I ANAEROBNI PRAG, KOJE ZATIM USPOREĐUJE S NOVIM PODACIMA)Da
  OPTEREĆENJE TRENIRANJA (KOMBINIRA PODATKE O PULSU I MAKSIMALNOM VO2 I TAKO OCJENJUJE INTENZITET VAŠEG VJEŽBANJA U PERIODU OD 28 DANA KAKO BISTE BILI SIGURNI DA SE NALAZITE U OPTIMALNOM RASPONU ZA POSTIZANJE SVOJIH CILJEVA)Da
  FOKUS OPTEREĆENJA TRENIRANJADa
  EFEKT (AEROBNOG) VJEŽBANJADa
  EFEKT (ANAEROBNOG) VJEŽBANJADa
  PRIMARNA KORIST (OZNAKE EFEKTA VJEŽBANJA)Da
  PRILAGODLJIVA UPOZORENJADa
  ZVUČNI ODZIVNICIDa
  VRIJEME ZAVRŠETKADa
  VIRTUAL PARTNER® (TRENIRAJTE S DIGITALNOM OSOBOM)Da
  VIRTUAL RACER™Da
  AUTOMATSKI MULTISPORT (PROMIJENITE SPORT JEDNIM PRITISKOM GUMBA)Da
  VIŠE SPORTOVADa
  VODIČ KROZ STAZEDa
  SEGMENTI (LIVE, GARMIN)Da
  STRAVA FUNKCIJE (BEACON, LIVE SEGMENTI)Da
  STVARANJE POVRATNE STAZE (TRČANJE/BICIKLIZAM)Da
  TRENDLINE™ ODREĐIVANJE RUTE NA TEMELJU POPULARNOSTIDa
  ZAKLJUČAVANJE DODIROM I/ILI GUMBOMDa
  TIPKE PREČACADa
  AUTOMATSKO POMICANJEDa
  POVIJEST AKTIVNOSTI NA SATUDa
  PHYSIO TRUEUPDa

  Funkcije za trčanje

  DOSTUPNI PROFILI ZA TRČANJETrčanje, trčanje na traci, trčanje na dvoranskoj i vanjskoj atletskoj stazi, virtualno trčanje, terensko trčanje
  VRIJEME, TEMPO I UDALJENOST NA TEMELJU GPS-ADa
  DINAMIKA TRČANJAda (s kompatibilnim dodacima)
  VERTIKALNA OSCILACIJA I OMJER VERTIKALNE OSCILACIJE (KOLIČINA "POSKAKIVANJA" DOK TRČITE I OMJER TROŠKA I KORISTI U ODNOSU NA DULJINU KORAKA)da (s kompatibilnim dodacima)
  VRIJEME DODIRA S TLOM I BALANS (POKAZUJE KOLIKO STE VREMENA DOK TRČITE U DODIRU S TLOM, A KOLIKO U ZRAKU I OMOGUĆUJE VAM PROVJERU SIMETRIJE TRČANJA)da (s kompatibilnim dodacima)
  DULJINA KORAKA (U STVARNOM VREMENU)da (s kompatibilnim dodacima)
  KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU)Da
  STANJE PERFORMANSI (NAKON ŠTO STE TRČALI 6 DO 20 MINUTA, VAŠA SE KONDICIJA U STVARNOM VREMENU USPOREĐUJE S VAŠOM PROSJEČNOM RAZINOM KONDICIJE)Da
  LAKTATNI PRAG (ANALIZOM VAŠEG TEMPA I PULSA PROCJENJUJE TOČKU U KOJOJ SE VAŠI MIŠIĆI POČINJU BRZO UMARATI)da (s kompatibilnim dodacima)
  PACEPRO™ STRATEGIJE ZA TEMPODa
  VJEŽBANJE TRČANJADa
  PREDVIĐANJE UTRKEDa
  SENZOR BRZINE/KADENCEDa

  Funkcije za rekreaciju i aktivnosti na otvorenom

  DOSTUPNI PROFILI ZA REKREACIJU NA OTVORENOMPlaninarenje, skijanje, snowboarding, slobodno skijanje, klasično cross-country skijanje i cross-country skijaško trčanje, uspravno veslanje na dasci za surfanje, vožnja kajakom, veslanje
  NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKEDa
  TRAG KRETANJA POPUT MRVICA KRUHA U STVARNOM VREMENUDa
  NATRAG NA POČETAKDa
  TRACBACK®Da
  ULTRATRAC MODEDa
  PROFIL NADMORSKE VISINEDa
  UDALJENOST DO ODREDIŠTADa
  INDIKATOR TRENDA BAROMETARSKOG TLAKADa
  CLIMBPRO™ PLANIRANJE USPONADa
  TERENSKO TRČANJE I AUTOMATSKI USPONDa
  VERTIKALNA BRZINADa
  UKUPNI USPON/SILAZAKDa
  GRAFIKON PREDSTOJEĆE NADMORSKE VISINEDa
  GPS KOORDINATEDa
  IZRAČUN POVRŠINEda (putem aplikacije Connect IQ™)
  KALENDAR LOVA/RIBOLOVAda (putem aplikacije Connect IQ™)
  INFORMACIJE O SUNCU I MJESECUda (putem aplikacije Connect IQ™)

  Funkcije za biciklizam

  UPOZORENJE O VREMENU/UDALJENOSTI (AKTIVIRANJE ALARMA KADA DOSTIGNETE CILJ)Da
  STAZEDa
  DOSTUPNI BICIKLISTIČKI PROFILIBiciklizam, sobni bicikl, brdski biciklizam
  BICIKLISTIČKA DIONICA I MAKSIMALNA SNAGA U DIONICI (SA SENZOROM SNAGE)Da
  UTRKIVANJE PROTIV AKTIVNOSTIDa
  FTP (FUNKCIONALNI PRAG SNAGE)da (s kompatibilnim dodacima)
  KOMPATIBILAN S VECTOR™ UREĐAJIMADa
  KOMPATIBILNO S MJERAČEM SNAGE (PRIKAZUJE PODATKE SNAGE IZ KOMPATIBILNIH MJERAČA SNAGE KOJI IMAJU ANT+™ DRUGIH DOBAVLJAČA)Da
  NAPREDNA PODRŠKA ZA VECTORDa
  KOMPATIBILNOST S VARIA VISION™ ZASLONOM (ZASLON KOJI SE MONTIRA NA GLAVU)Da
  KOMPATIBILNOST S VARIA™ RADAROM (RADAR OKRENUT PREMA NATRAG)Da
  KOMPATIBILNOST S VARIA™ SVJETLIMADa
  KADENCA (PRUŽA BROJ KORAKA U MINUTI U STVARNOM VREMENU)Da

  Funkcije za plivanje

  DOSTUPNI PROFILI ZA PLIVANJEPlivanje u bazenu, plivanje na otvorenim vodama, plivanje/trčanje
  METRIKA PLIVANJA NA OTVORENOJ VODI (UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE)Da
  METRIKA PLIVANJA U BAZENU (DULJINE, UDALJENOST, TEMPO, BROJ/BRZINA ZAVESLAJA, KALORIJE)Da
  PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLAJA (NPR. SLOBODNI STIL)Da
  BILJEŽENJE DRILL VJEŽBIDa
  STANDARDNI MJERAČ VREMENA ODMORA (MJERI OD 0)Da
  MJERAČ VREMENA ODMORA S UKLJUČENIM PONAVLJANJEMDa
  AUTOMATSKI ODMORDa
  UPOZORENJA ZA VRIJEME I UDALJENOSTDa
  UPOZORENJE ZA TEMPO (SAMO ZA PLIVANJE U BAZENU)Da
  POKRETANJE ODBROJAVANJADa
  VJEŽBANJE PLIVANJADa
  KRITIČNA BRZINA PLIVANJADa
  PODVODNO MJERENJE PULSA NA ZAPEŠĆUDa
  PULS (U STVARNOM VREMENU TIJEKOM ODMORA, STATISTIKA O INTERVALIMA I SESIJAMA TIJEKOM ODMORA TE AUTOMATSKO PREUZIMANJE PODATAKA O PULSU NAKON PLIVANJA)