Close
Kategorije
  Filters
  Preferences
  Pretraga

  O nama

  Genelec d.o.o.

  Genelec d.o.o. osnovan je 1989.god. kao jedno od prvih privatnih preduzeća u BiH. Danas Genelec zauzima jedno od vodećih mjesta u sektoru informacionih tehnologija u BiH sa ukupno 45 zaposlenih radnika. Posjedujemo osam maloprodajnih objekta:

  Mreža partnera

  Mreža partnera u čitavoj BiH kao i partnera u cijelom svijetu su garancija da će Genelec i u budućnosti imati svoje mjesto u informatičkom sektoru. Posjedujemo svoj servis sa educiranim osobljem što omogućava brzo riješavanje svih eventualnih problema sa kojima se kupci susreću. 2000-te godine pokrenuli smo jedan od prvih WEB-shopova na ovim prostorima kako bi našim kupcima omogućili jednostavniju kupovinu robe.

  Brendovi

  Brendovi velikih svijetskih proizvođača informatičke opreme zastupljeni su u našim maloprodajama, neki od njih su: Mediacom, Sapphire, HP, G.Skill, Samsung, Xiaomi, Huawei, Apple, Asus, Canon, Dell, Lenovo, Epson, GoPro, Intel, AMD, Kingston, LG, Logitech, Microsoft, Panasonic, Razer, Sharkoon, Toshiba, Xerox itd, a broj i kvaliteta tih distribucija se konstantno povećava.

  1.800 m2

  Genelec radi u svom vlastitom objektu na 1.800m2 površine, a time smo stvorili bolje i ljepše uslove za rad svih naših uposlenika.